Πολίτες πεθαίνουν στις καρότσες αγροτικών και η κυβέρνηση ψηφίζει μόνη της τις προγραμματικές δηλώσεις 

Και ενώ πολίτες πεθαίνουν σε καρότσες αγροτικών αυτοκινήτων η κυβέρνηση προχωρά στη Βουλή με προγραμματικές δηλώσεις και τις ψηφίζει από μόνη της! 

Και για να χρυσώσει το πικρό χάπι που καταπίνει η κοινωνία μας πετάει και τα επιδόματα – φιλοδωρήματα – μπουρμπουάρ που φτάνουν ίσα ίσα για τα έξοδα μιας ή δύο ημερών! 

Ας ξεφορτωθούμε από τις παρωπίδες και τον αποπροσανατολισμό που προκαλούν οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Η δημόσια υγεία διαλύθηκε! Τα κενά στο ΕΚΑΒ κοστίζουν ζωές! 

Δεν μπορούμε παρά να αντιδράσουμε αρνητικά στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης! 

Αντί να δοθούν άμεσα χρήματα για την επανοργάνωση της δημόσιας υγείας ο πρωθυπουργός ανακοινώνει ότι θα αποπληρώσουμε νωρίτερα το χρέος μας για το 2023! Γιατί, ενώ η δημόσια υγεία βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση; 

Εν κατακλείδι, είναι ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε για την πρόταση της ετήσιας φορολογικής ψήφου των πολιτών! Ένα ζήτημα το οποίο έχει τεθεί από το Κόμμα Πειρατών πολλές φορές στην πολιτική ατζέντα! Η φορολογική ψήφος θα δώσει στους πολίτες το δικαίωμα να επιλέγουν οι ίδιοι που και πως θα δαπανώνται τα χρήματα από τους φόρους τους!