Είναι εξαιρετικά θλιβερό να παρατηρούμε ορισμένους εκπροσώπους κομμάτων να παρεκτρέπονται αδυνατώντας να αντιληφθούν το ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας που τους έστειλαν οι πολίτες στις πρόσφατες εκλογές! 

 

Βλέπουμε ότι προσπαθούν να επιβάλουν την οπισθοδρομική ατζέντα τους στην ελληνική κοινωνία που απείχε μαζικά από τις εκλογικές διαδικασίες αδιαφορώντας για τις υποψηφιότητες τους!

 

Ως κόμμα Πειρατών Ελλάδας, θα συνεχίσουμε να είμαστε o φάρος των δικαιωμάτων στο σκοτάδι που απλώνεται απειλητικά πάνω από τη χώρα μας! 

 

Αυτή η χώρα είναι και δική μας χώρα και έχουμε και εμείς άποψη και προτάσεις και ιδέες να καταθέσουμε στο τραπέζι! 

 

Και μάλιστα πολλές, καλύτερες και πιο σύγχρονες από αυτές που ακούγονται μετεκλογικά και παραπέμπουν σε προηγούμενους αιώνες!

 

Όσοι δεν βλέπουν ή/και κλείνουν τα μάτια στην πραγματικότητα εθελοτυφλούν από φανατισμό, πολιτικό ή θρησκευτικό, ενώ οι “εκπρόσωποί” τους θέλουν να εξουσιάζουν το σώμα της γυναίκας ή ταυτόχρονα να κακοποιούν σεξουαλικά παιδιά, έχοντας πολιτική προστασία.

 

Υπάρχει και μια “άλλη μισή Ελλάδα” που επιθυμεί την πρόοδο και ανάπτυξη της χώρας, όμως χωρίς τη συμμετοχή όσων κομμάτων “εκλέχθηκαν” στη Βουλή! 

 

Διότι ούτε οι μισοί δεν προσήλθαν στις κάλπες!

 

Ένας στους δύο δεν πήγε να ψηφίσει! 

 

Οι πολίτες εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους απέναντι στις εκλογές και τα κόμματα, με μια αποχή που αγγίζει το 50%! 

 

Αυτό δείχνει ότι δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη προς τις κυρίαρχες πολιτικές και πολλοί από αυτούς, αν όχι όλοι, απορρίπτουν τις παρωχημένες απόψεις και οπισθοδρομικές ιδέες που αυτά εκπροσωπούν.

 

Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι όποια οπισθοδρομική ατζέντα κι αν τεθεί, δεν θα περάσει, και η κοινωνία από μόνη της θα σηκωθεί πάνω και θα δώσει τις δικές της απαντήσεις όταν προκληθεί. 

 

Ως κόμμα Πειρατών Ελλάδας η θέση μας βρίσκεται με το προοδευτικό κομμάτι της κοινωνίας, είτε το εξέφρασε στις εκλογές, είτε όχι!

 

Με την πλειοψηφία όλων εκείνων που ασκούν το δικαίωμα τους να κάνουν ότι θέλουν με το σώμα τους και να σκέφτονται όπως τους αρέσει με το πνεύμα τους!


1 σχόλιο

«Η κοινωνία μας δεν έχει ανάγκη από οπισθοδρομικές απόψεις» | Rethemnos Live · Κυριακή, 9 Ιουλίου, 2023 στο 09:06

[…] Με την πλειοψηφία όλων εκείνων που ασκούν το δικαίωμα τους να κάνουν ότι θέλουν με το σώμα και να σκέφτονται όπως τους αρέσει με το πνεύμα τους!https://www.pirateparty.gr/2023/07/h-koinonia-den-exei-anagki-apo-opisthodromikes-apo/ […]

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.