Με την εγγραφή σου ως Μέλος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας το στηρίζεις έμπρακτα και συμμετέχεις στον πολιτικό σχηματισμό του 21ου αιώνα.

Ως μέλος, με βάση το καταστατικό, έχεις πλήρη δικαιώματα συμμετοχής στις Επιτροπές Προγράμματος και στις Ομάδες Εργασίας.

Η ετήσια συνδρομή των 12 ευρώ, καταβάλλεται άμεσα με την εγγραφή και λογίζεται ανά ημερολογιακό έτος ανεξάρτητα από την ημερομηνία εγγραφής (Άρθρο 3.10 του Καταστατικού).

ΟΔΗΓΙΕΣ

Η Αίτηση Εγγραφής μπορεί να συμπληρωθεί με δύο τρόπους:

Με την online φόρμα (τρόπο που παρακαλούμε να προτιμηθεί, γιατί δεν θα χρειαστεί πρόσθετη εργασία για να περαστούν τα δεδομένα στη βάση),
ή τυπώνοντας αυτό το pdf αρχείο, το οποίο περιλαμβάνει τα ίδια στοιχεία (για όσους έχουν οποιοδήποτε θέμα με την online διαδικασία).

Παρακαλούμε να χρησιμοποιήσεις ελληνικούς χαρακτήρες, εκτός από περιπτώσεις όπου απαιτούνται λατινικοί.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Μπορείς να ολοκληρώσεις την διαδικασία με 2 τρόπους. Ηλεκτρονικά ή μέσω ταχυδρομείου:

Ηλεκτρονικά

1. Συμπληρώνεις τα υποχρεωτικά στοιχεία (υπάρχουν και προαιρετικά).

2. Γράφεις τον κωδικό επιβεβαίωσης στο κάτω μέρος της σελίδας (υπάρχει για να βεβαιώνει ότι κάποιο robot δεν κάνει αυτόματες εγγραφές)

3. Πατάς το κουμπί “Υποβολή Αίτησης” και μεταφέρεσαι στη σελίδα όπου μπορείς να κατεβάσεις την αίτηση σε pdf.

4. Μπορείς να βάλεις ηλεκτρονική υπογραφή στο PDF χρησιμοποιώντας την σελίδα στο gov.gr Ψηφιακή Βεβαίωση Εγγράφου. Το υπογεγραμμένο έγγραφο το αποστέλλεις με email στο [email protected] και έχεις ολοκληρώσει την εγγραφή σου.

Μέσω ταχυδρομείου

1. Συμπληρώνεις τα υποχρεωτικά στοιχεία (υπάρχουν και προαιρετικά).

2. Γράφεις τον κωδικό επιβεβαίωσης στο κάτω μέρος της σελίδας (υπάρχει για να βεβαιώνει ότι κάποιο robot δεν κάνει αυτόματες εγγραφές)

3. Πατάς το κουμπί “Υποβολή Αίτησης” και μεταφέρεσαι στη σελίδα όπου μπορείς να κατεβάσεις και να τυπώσεις την αίτηση σε pdf.

4. ή ΤΥΠΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΑΚΟΜΗ (Μην κλείσεις αυτή τη σελίδα αν δεν έχεις τυπώσει σωστά).

5. Μπροστά σε αρμόδιο υπάλληλο στο ΚΕΠ που σ’ εξυπηρετεί (δωρεάν) ή άλλη Δημόσια Υπηρεσία που μπορεί να θεωρήσει το γνήσιο της υπογραφής, υπογράφεις (έχεις μαζί την ταυτότητά σου).

6. Ταχυδρομείς τη ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ σελίδα (το πρωτότυπο) με απλό γράμμα (ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ) –ΟΧΙ COURIER, ΟΧΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ– Προς:  Κόμμα Πειρατών Ελλάδας και στην διεύθυνση της έδρας του κόμματος εδώ.

* Εναλλακτικός τρόπος στα 5 & 6: Υπάρχει η δυνατότητα η επικύρωση να μην γίνει από ΚΕΠ (ή άλλη Δημόσια Υπηρεσία) αλλά η αίτηση να παραδοθεί αυτοπροσώπως σε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής (παρακαλούμε να έχεις μαζί σου ταυτότητα ή διαβατήριο για την ταυτοπροσωπία) σε κάποια συνάντηση Μελών. Επίσης δεχόμαστε ηλεκτρονικά πιστοποιητικά από την Αρχή Πιστοποίησης Ελληνικού Δημοσίου.

Σε οποιοδήποτε πρόβλημα γράψε στο email:  info [at] pirateparty.gr με αναμονή μέχρι 24 ώρες για την απάντηση.

ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ