Η έδρα του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας (αίθουσα “Σπύρος Χρυσανθόπουλος”) είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό γραφείο.

Είναι το στέκι μας, είναι ο φυσικός χώρος στον οποίο συναντιόμαστε για να ανταλλάξουμε ιδέες, να συζητήσουμε μα και να χαλαρώσουμε.

Είναι το μέρος που φιλοξενεί Πειρατές και φίλους όταν η ανάγκη για προσωπική επαφή υπερνικά τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Είναι το σπίτι μας, το ορμητήριο μας, το καράβι που μας χωράει όλους και που πάνω του υλοποιούμε κάθε λογής ιδέα, μα και που φιλοξενεί σε μόνιμη βάση άφθονο Πειρατικό υλικό.

Η πρόσφατη μετακόμιση μας και η εντατική προσωπική εργασία μελών μας, απέδωσαν καρπούς: Η νέα μας έδρα βρίσκεται πλέον Κνωσού 11 (Αθήνα) και είναι καλύτερη από ποτέ!

Στο 6ο συνέδριο μας που υλοποιήθηκε εντός της πριν από λίγες ημέρες, αποφασίσαμε ομόφωνα να ανοίξουμε την πόρτα μας (και την καρδιά μας) σε ανθρώπους που έχουν – αν όχι κοινό – κοντινό όραμα με το δικό μας και που ίσως χρειάζονται κατά καιρούς έναν φυσικό χώρο για να παρουσιάσουν τα έργα τους, να πραγματοποιήσουν κάποιο εργαστήριο, να κάνουν την μηνιαία συνέλευση τους κ.ο.κ.

Δείτε λοιπόν το παρόν άρθρο σαν κάλεσμα! Αν πιστεύετε πως έχουμε κοινά, αν νιώθετε πως κάτι μας ενώνει κατά βάθος και, αν χρειάζεστε έναν φυσικό χώρο για εσάς ή/και τη συλλογικότητα σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Κάποιο μέλος μας θα φροντίσει να σας διατεθεί ο χώρος (ελεύθερα) και να είστε σίγουροι πως θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

Κατηγορίες: Γενικά

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *