Άλλο ένα Πειρατικό συνέδριο έφτασε στο τέλος του, αφήνοντας μια γλυκόπικρη αίσθηση.

Γλυκόπικρη γιατί, ενώ είχαμε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις να μοιραστούμε με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, έλειπε από κοντά μας ο καπετάνιος Σπύρος Χρυσανθόπουλος λόγω θανάτου.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην ολοκαίνουρια έδρα μας (Κνωσού 11, Αθήνα) εγκαινιάζοντας την όπως της αρμόζει, με καλή παρέα και Πειρατικές κουβέντες! Υπήρξε πρόταση ο χώρος να πάρει το όνομα του εκλιπόντος Πειρατή – πρόταση που έγινε ομόφωνα δεκτή – δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη αξία και χαρά στην πρόσφατη μετακόμιση μας.

Τη μάζωξη μας τίμησε με την παρουσία της η κα Ραχήλ Μακρή, συνεισφέροντας θετικά τόσο σε πολιτικό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο, υπήρξαν νέες εγγραφές μελών, έγινε απολογισμός του τρέχοντος έτους και συζητήθηκαν αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις για το άμεσο μέλλον του κόμματος.

Είχαμε την τύχη να βρεθούμε ανάμεσα σε παλιούς και νέους φίλους, να αναθερμάνουμε τις σχέσεις μας, να πούμε τα νέα μας όσοι είχαμε καιρό να συναντηθούμε από κοντά και να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας πόσα μας ενώνουν, μα και πόσα έχουμε ακόμη να κάνουμε!

Με την ψηφιακή τους παρουσία και συνεισφορά μας πλαισίωσαν οι φίλοι που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν και που ελπίζουμε να ανταμώσουμε στο επόμενο συνέδριο ή σε κάποια δράση.

Η Πειρατική ιδέα είναι ακόμη ζωντανή και το αποδεικνύουμε για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Τα καλύτερα έρχονται. Ελεύθερες ιδέες, ελεύθερος πολιτισμός, ελεύθεροι άνθρωποι.

Πειρατικούς χαιρετισμούς,

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας


5 σχόλια

Anonymous Coward · Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2017 στο 17:12

Με τα πολλά πάρε-δώσε με το φασιστόμουτρο που λέγεται Ραχήλ Μακρή, δεν πρόκειται ποτέ να πείσετε κανέναν ότι είστε πραγματικοί πειρατές-οραματιστές μιας ελευθεριακής κοινωνίας.

Καλή παραμονή στο 0.000000000001%

Αισχρή μειοψηφία · Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, 2017 στο 08:27

Τι ασχολείσαι μαζί μας τότε !!
Ξερεις εσυ …γιατί δε θα ψηφίσω πειρατές !!

Βασίλης Περαντζάκης · Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, 2017 στο 08:36

Οι φασίστες είναι αυτοί που σε κυβερνάνε και κάνουν γελάκια με τους Ναζί στην βουλή ενώ εκείνη προσπαθούσε να τους κόψει ψήφους φοβισμένων πολιτών. Αυτή έφυγε καταγγέλοντάς τα. Η Μακρή συμφώνησε μαζί μας στο μεταναστευτικό και θέλει να βοηθήσει ως απλό μέλος. Εσύ τι ακριβώς έκανες; Ωραία τα τρολ, αλλά να βγάζετε και νόημα. Σε προσκαλούμε νά έρθεις να ελέγχεις αν νομίζεις ότι πάμε στραβά. Αλλά από τον καναπέ σου μην περιμενεις να έχεις λόγο.

George Nihilist · Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, 2017 στο 01:29

Αν είστε πράγματι οραματιστες και θέλετε να ανεβειται μονάδες θα πρέπει να μας παρουσίασετε ένα συγκροτημένο πρόγραμμα π.χ. οικοκοινοτητες, μοντεσσοριανη παιδεία, αυτογνωσία του ατόμου, το παράδειγμα της Ροζαβας και της ΒΙΟΜΕ και πολλά άλλα ριζοσπαστικα που γκρεμίζουν την παρακμιακη συνείδηση του Νεοέλληνα και προτασουν ένα νέο μοντέλο κοινονικης οργάνωσης. Ωστόσο κάτι τέτοια δεν τα είδα στης πολιτικές σας θέσεις κάτι που με κάνει να αμφιβάλω για το όραμα σας για την Ελλάδα.
Φιλικά και κριτικα, Γιώργος

vasper · Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, 2017 στο 17:20

Είναι υποχρέωσή μας να παρουσιάσουμε πρόγραμμα. Μάλιστα για αυτό το σκοπό θα είμαστε κάθε Πέμπτη στο χώρο της έδρας μας, Κνωσού 11, στην Αθήνα και θα υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής συνεργασίας για προτάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *