Σήμερα, Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014, συμπληρώνονται 2 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας. Σε αυτό το διάστημα, οι Έλληνες Πειρατές, με χαμηλό προφίλ και χωρίς την προβολή που τυγχάνουν πολιτικοί και κόμματα που βρίσκονται είτε εντός είτε εκτός κοινοβουλίου, κερδίσαμε καθημερινά την εμπιστοσύνη των πολιτών και αυτό έχει καταγραφεί και σε δημοσκοπήσεις.

Με ομαδική εργασία και αυτοχρηματοδότηση και την κατάλληλη αξιοποίηση και διαχείριση των διαθέσιμων δυνάμεων και πόρων, ανθρωπίνων και τεχνικών, πετύχαμε αυτές τις «μικρές νίκες», κατακτήσαμε ένα νέο φίλο ή υποστηρικτή, ή ένα νέο μέλος του κόμματος που ήρθαν στους Πειρατές συνειδητά.

Η σημασία που έχουν αυτές οι μικρές νίκες θα φανεί στο αμέσως προσεχές διάστημα. Οι Πειρατές κερδίζουμε όλο και περισσότερους φίλους και υποστηρικτές, που δεν έχουν εμφανισθεί δημοσίως ακόμα να το δηλώσουν, αλλά παρακολουθούν και θέλουν να ενημερώνονται για τη δραστηριότητα του κόμματος.

Οι νέοι, κάθε ηλικίας, προσελκύονται περισσότερο από την ιδεολογία των Πειρατών. Ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει για το Πειρατικό κίνημα και τις αρχές του και βλέπει με ενδιαφέρον την προοπτική να ψηφίσει το κόμμα Πειρατών Ελλάδας στις ερχόμενες εκλογές. Οι Ευρωεκλογές είναι ένας πολύ καλός λόγος για να ψηφίσει κάποιος το κόμμα Πειρατών Ελλάδας.

Ψηφίζοντας υπέρ του κόμματος Πειρατών Ελλάδας,

ψηφίζετε υπέρ ενός παγκοσμίου κινήματος με Κόμματα Πειρατών σε πολλές χώρες , με 2 ευρωβουλευτές (Σουηδία, Amelia Andersdotter και Christian Engstrom ), με 3 βουλευτές (Ισλανδία ), με 45 βουλευτές σε τοπικά κοινοβούλια (Γερμανία) με εκπροσώπους στην τοπική αυτοδιοίκηση σε άλλες χώρες (Ελβετία, Κροατία, Ισπανία). Στη χώρα μας, το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας έχει εκπροσώπηση σε συνδικαλιστικό επίπεδο στη Δ.Ο.Ε. (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας) με τους Πειρατές στην Εκπαίδευση (Δείτε το χρονικό της πορείας τους και συνέντευξη του επικεφαλής τους ) στο Συμβούλιο των Αντιπροσώπων

ψηφίζετε υπέρ του Κοινού Εκλογικού Προγράμματος των Κομμάτων Πειρατών της Ευρώπης, όπως έγινε αποδεκτό στη Συνεδρίαση της Αθήνας (PPEU Athens 2013) και υποστηρίζει την απ’ ευθείας συμμετοχή των πολιτών στα κοινά μέσω φιλικών εργαλείων, εξασφαλίζοντας και διευρύνοντας τις δημοκρατικές διαδικασίες,

ψηφίζετε εσάς, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας, για τη διαφάνεια στο κράτος, την προστασία της ιδιωτικότητας σας, την αναμόρφωση της νομοθεσίας για τα πνευματικά δικαιώματα και τις ευρεσιτεχνίες, την αυτοδιάθεση, την ελευθερία της έκφρασης.

Αποφασίζοντας να υποστηρίξετε το κόμμα των Πειρατών Ελλάδας, στηρίζετε την πρωτοβουλία μας για τη συγκέντρωση του ποσού των 20.000 ευρώ, το οποίο θα διατεθεί για τη συμμετοχή μας στις ευρωεκλογές.

Στηρίζετε το στόχο μας που είναι το 3% των ψήφων, περίπου 170.000 ψήφοι, και η είσοδος Έλληνα Πειρατή στο Ευρωκοινοβούλιο.

Μπορείτε να βοηθήσετε:

Ενισχύοντας οικονομικά το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

με την ανάρτηση αυτής της ανακοίνωσης στη σελίδα σας ή στο blog ή σε μια συζήτηση ομάδας στα κοινωνικά δίκτυα,

με τη συζήτηση και σύσταση του κόμματος Πειρατών στους φίλους σας.

Αν ενδιαφέρεστε να ενημερώνεστε για τη δραστηριότητα μας, εγγραφείτε στη λίστα μας, για να λαμβάνετε το Newsletter

Επίσημη Ιστοσελίδα κόμματος
Το Forum μας
Facebook page
Ανοιχτή ομάδα για μέλη και φίλους του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας
Πειρατική ενημέρωση από το «Πειρατικό Παπαγαλάκι»


2 σχόλια

2 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος » Πειρατές στην Εκπαίδευση - Αυτόνομη Συνδικαλιστική Οργανωση Εκπαιδευτικών · Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2014 στο 13:09

[…] 2 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος […]

2 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος » ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - Αυτόνομος Δημοτικός Συνδυασμός. · Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2014 στο 13:13

[…] 2 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος […]

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *