2,05% έλαβαν οι «Πειρατές στην Εκπαίδευση» στις εκλογές για το ΚΥΣΠΕ

Ο νέος τρόπος που προσεγγίζουμε την πολιτική και τον συνδικαλισμό, αγγίζει όλο και περισσότερο κόσμο. Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου οι δάσκαλοι σε όλη τη χώρα έστειλαν ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, αποδεικνύοντας ότι η ώρα για την αναθεώρηση και την αλλαγή πορείας έφθασε.

Οι «Πειρατές στην Εκπαίδευση», με τις θέσεις και το ψηφοδέλτιο τους, ενέπνευσαν τους λειτουργούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και συγκέντρωσαν ποσοστό 2,05%, σηματοδοτώντας έτσι την αλλαγή οπτικής που συντελείται αυτή τη στιγμή στην ελληνική κοινωνία, τόσο στο πολιτικό επίπεδο, όσο και στο νευραλγικό χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι 1.254 δασκάλες και δάσκαλοι από όλη την Ελλάδα, που υποστήριξαν τους «Πειρατές στην Εκπαίδευση» με την ψήφο τους, είναι πρωτοπόροι σε αυτή την αλλαγή.

Προσκαλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στους “Πειρατές στην Εκπαίδευση” για να συνδιαμορφώσουμε τις θέσεις για το σχολείο του μέλλοντος!

Τα κανάλια επικοινωνίας των Πειρατών είναι ανοιχτά σε όλους όσους έχουν εγκαταλείψει τις κυρίαρχες πολιτικές ιδεολογίες που έχουν οδηγήσει την χώρα στην καταστροφή και στην εξαθλίωση. Οι “Πειρατές στην Εκπαίδευση” με την είσοδό τους στον συνδικαλισμό της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, κάνουν το πρώτο βήμα για να διεκδικήσουν την εφαρμογή των πειρατικών αρχών και στα σχολεία.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Οι “Πειρατές στην Εκπαίδευση”

Κατηγορίες: Uncategorized

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *