Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό που είπε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Ήταν απειλή. 

Συγκεκριμένα είπε: “Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Χαλανδρίου να κυβερνάται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ δια του κ. Ρούσσου. Όχι για λόγους ιδεολογικούς μόνον αλλά καθαρά για το καλό του Δήμου. Ο Δήμος αυτός θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης εάν για τα επόμενα 5 χρόνια μείνει με αυτόν τον Δήμαρχο”

Για κακή του τύχη όμως, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, κ.Ρούσσος δεν παίζει με τις λέξεις και απάντησε με τα έργα που έχει κάνει η δημοτική αρχή Χαλανδρίου επί δημαρχίας του. Ενώ όταν ανέλαβε το 2014, τα έργα στον δήμο γίνονταν με ιδία κεφάλαια κατά 80% κατάφερε να πολλαπλασιάσει την απορρόφηση πόρων και να φτάσει να γίνονται περισσότερα έργα με 70% χρηματοδότηση από τρίτους πόρους. 
 

Προφανώς αυτά τα χρήματα λιμπίζονται τώρα τα αρπακτικά της Νέας Δημοκρατίας και έβαλαν το ακροδεξιό πουλέν τους να κάνει τον Νονό, απειλώντας. 

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας στηρίζει τον κ.Ρούσσο και προτείνει στους πολίτες του Χαλανδρίου να γυρίσουν την πλάτη στους τυχοδιώκτες που μύρισαν χρήμα.

Ζητάμε την άμεση παραίτηση του υπουργού Εργασίας ή την αποπομπή του από την κυβέρνηση. Εκτός αν έχουμε κυβέρνηση μαφιόζων, οπότε να το γνωρίζουμε…