Η απελθούσα κυβέρνηση και η αντιπολίτευση κάνουν κοκορομαχίες στην πλάτη του καταναλωτή, με λάθος επιχειρήματα και λάθος πολιτικές. Η μεν αντιπολίτευση θεωρεί ότι μία μείωση φόρων περνά αυτόματα στον καταναλωτή, η δε κυβέρνηση λέει ανοησίες περί πλουσίων που τρώνε περισσότερα μακαρόνια!

Είμαστε υπέρ μίας μείωσης ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης για να πέσουν οι τιμές τους. Όμως αυτό απαιτεί και επιτροπή ανταγωνισμού που μπορεί να λειτουργήσει ώστε να αποτρέψει τα καρτέλ να κρατήσουν τις τιμές στα ίδια επίπεδα, απορροφώντας όλο το κέρδος που θα είχε ο καταναλωτής απο την μείωση του φόρου, μειώνοντας ταυτόχρονα και τα έσοδα του κράτους.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν σχεδόν 6 εκρεμμείς υποθέσεις για κάθε μία επιλημένη στην επιτροπή ανταγωνισμού. Πρέπει να δοθούν οι απαραίτητοι πόροι και τα νομικά εργαλεία στην επιτροπή να κάνει σωστά την δουλειά της. Τότε και μόνο τότε ο καταναλωτής θα καρπωθεί την μείωση του ΦΠΑ.

Μόνο στο συνασπισμό Πράσινο & Μωβ θα ακούσετε λύσεις για τα πραγματικά θέματα που απασχολούν και την καθημερινότητα αλλά και το μέλλον του πολίτη.

Στις εκλογές τις 25ης Ιουνίου έχετε τι να ψηφίσετε. Πράσινο & Μωβ.