Σας ενημερώνουμε ότι:

1) Το Σώμα των Μελών του κόμματος Πειρατών ψήφισε υπέρ της συνεργασίας με τη Λαϊκή Ενότητα για τις ευρωεκλογές 2019. Το σχήμα θα περιέχει το σήμα και το όνομα του Κόμματος, στην επικεφαλίδα του ψηφοδελτίου, μαζί με το όνομα και το σήμα της Λαϊκής Ενότητας.

Με αυτό το δεδομένο απευθύνουμε πρόσκληση προς τα μέλη του κόμματος να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ως υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος Πειρατών στο κοινό ευρωψηφοδέλτιο με τη ΛΑΕ. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται στο Φόρουμ του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν τα μέλη του κόμματος που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον έξι (6) μήνες από την εγγραφή τους στο κόμμα, ως και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 6 Απριλίου 2019. 

Η συμμετοχή του κόμματος Πειρατών στο κοινό ευρωψηφοδέλτιο με τη ΛΑΕ θα είναι με 2 υποψηφίους ευρωβουλευτές: Μία γυναίκα και ένα άνδρα. 

Στην περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος περισσοτέρων από 2 μελών του κόμματος, θα γίνει ψηφοφορία από το Σώμα των Μελών για την ανάδειξη των 2 υποψηφίων. 

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων ορίζεται ως και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 6 Απριλίου 2019. 

2) Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη θέση international coordinator (διεθνούς συντονιστή) του ΠΕΙΡ Σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος Πειρατών, η Διοικούσα Επιτροπή ορίζει εκπρόσωπο ή και εκπροσώπους του κόμματος ως international coordinator (διεθνή συντονιστή) στο PPI και άλλους διεθνείς οργανισμούς.

Η Δ.Ε. ακολουθεί τη συνήθη τακτική με πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τα μέλη για τη θέση του international coordinator Αν ενδιαφέρεστε για τη θέση του international coordinator μπορείτε να το δηλώσετε στο Φόρουμ. 

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων ορίζεται ως και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 6 Απριλίου 2019. 

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν τα μέλη του κόμματος που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον έξι (6) μήνες από την εγγραφή τους στο κόμμα, ως και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 6 Απριλίου 2019.

Η Ευρώπη χρειάζεται περισσότερους Πειρατές