Απόψε, 15/2/2019, πραγματοποιείται στην Αθήνα εκδήλωση για τα “Κίτρινα Γιλέκα”. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Λαϊκή Ενότητα, η Πρωτοβουλία 1-1-4 και το Σχέδιο Β, σε συνεργασία με την GUE, στο ξενοδοχείο “Τιτάνια” (Πανεπιστημίου 52). Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Φιλίπ Ζυραβέρ, εκπρόσωπος “Κίτρινων Γιλέκων”, πρώην συνδικαλιστής της CGT Σιδηροδρομικών, Υπεύθυνος εργατικού τομέα της Ανυπότακτης Γαλλίας του Ζαν – Λυκ Μελανσόν.

Ο Θανάσης Γούναρης, εκπαιδευτικός και πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας, θα παρέμβει στην εκδήλωση ως ομιλητής και θα προσεγγίσει τα “Κίτρινα Γιλέκα” με πειρατική οπτική: Ο ρόλος του διαδικτύου στην ανάπτυξη και οργάνωση κινημάτων και πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουν οι πολίτες, η αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και οι νέες τεχνολογίες μας δίνουν μια μοναδική ευκαιρία εμβάθυνσης της Δημοκρατίας μας.

Περισσότερα για την εκδήλωση: “Τα κίτρινα γιλέκα της Γαλλίας και η απάντηση των λαών στην λιτότητα και τον αυταρχισμό της Ε.Ε.”

Κατηγορίες: Δράσεις