Ουρές για ένα εισιτήριο με τους πολίτες να χάνουν ακόμα και ώρες από την εργασία τους ή τον προσωπικό τους χρόνο.
Το επόμενο επίπεδο μήπως είναι ουρές για ενα μπουκάλι λάδι η ένα καρβέλι ψωμί;
Αυτή η Ευρωπαϊκή “Ένωση” και αυτή η Κυβέρνηση το θεωρούν ανάπτυξη; Αυτό το μέλλον μας επιφυλάσσουν; Κάθε φορά που ένα προαπαιτούμενο μένει πίσω με φανερές ευθύνες των κυβερνώντων θα γίνονται σποραδικές κινήσεις που θα ταλαιπωρούν άδικα τους πολίτες; Γιατί περί αυτού πρόκειται.

Δε μένουν όμως εκεί . Συνεχίζουν και φακελώνουν εμάς, τους πολίτες, ζητώντας ακόμα και τι νούμερο παπούτσι φοράμε για να μας εκδώσουν ένα εισιτήριο για μέσα μαζικής μεταφοράς που τα πληρώνουμε χρυσάφι. Ποιος ο λόγος όλων αυτών των προσωπικών στοιχείων για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών; Τεχνικά, δεν απαιτούνται ενώ δυσκολεύουν και καθυστερούν την διαδικασία.

Η δε κατάσταση των περισσότερων ΜΜΜ είναι απαράδεκτη, με την βρώμα και χειρότερα την κατάρρευση των υποδομών να κυριαρχεί παντού.

Αν η κυβέρνηση δεν είναι ικανή να διεκπεραιώσει κάτι τόσο απλό, την καλούμε να παραιτηθεί. Είμαστε σίγουροι ότι ο κεντρικός σχεδιασμός στις Βρυξέλες θα βρει νέους υπαλλήλους να διορίσει στο Μαξίμου και στα υπουργεία. Ειδικά ο υπεύθυνος υπουργός θα έπρεπε, αν υπήρχε χιούμορ, να τιμωρηθεί με 24ωρη ορθοστασία στο σταθμό του Συντάγματος έξω από τα εκδοτήρια!!!

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *