Δώσε τα φώτα σου! Στείλε μας τη δική σου ιδέα ή δημιουργία για την πειρατική ιδέα (στο forum μας)  
  Ενίσχυσε οικονομικά, όπως μπορείς με οποιοδήποτε ποσό μικρό ή μεγαλύτερο, είτε με αναλογικά είτε με ψηφιακά χρήματα (Bitcoins ή/και Litecoins)
Μας χρειάζονται εφόδια στο πλοίο (Δες Οικονομική ενίσχυση)
Τακτική συνάντηση στο Mumble (οδηγίες σύνδεσης εδώ)
για γνωριμία με άλλους Πειρατές κάθε Πέμπτη από τις 9 μ.μ. και μέχρι να τελειώσει η συζήτηση (ή το ρούμι).
 
Α. Η Δράση μας
Προβλήθηκε στην Αθήνα στις 20/4/2013 η ταινία “TPB_AFK. The Pirate Bay Away From Keyboard Documentary”, στον Κινηματογράφο Oscar, Αχαρνών 330, (ηλ. σταθμός) με δωρεάν είσοδο.  
  Συμμετείχαμε στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα Πολιτικές Ανοικτών Τεχνολογιών στην Οικονομία και τη Δημόσια Διοίκηση στο FOSSCOMM (Free and Open Source Software Communities Meeting), το ετήσιο συνέδριο για το Ελεύθερο και Ανοιχτό Λογισμικό
Σάββατο 20 Απριλίου στις 17:30
Η FOSSCOMM 2013 έλαβε χώρα στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο από το Tμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής με την υποστήριξη της Εταιρείας Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ)
Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας εκπροσώπησε ο Βασίλης Περαντζάκης, Προγραμματιστής και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας.
 
  Στο Φεστιβάλ των Κοινών στο Ηράκλειο της Κρήτης, το Σάββατο 20 Απριλίου (12:30 το μεσημέρι) παρουσιάστηκε στην πράξη το Liquid Feedback Συμμετείχαν και μέλη μας.
Νέος Συντονιστής της Επιτροπής Περιβάλλοντος εξελέγη ο Άγγελος Κοντογόνης
(Η διαδικασία έγινε εδώ)
 
Β. Ενδιαφέρουν όλους τους Πειρατές (σύνδεσμοι κλπ.)
Στις 27/4/13 οι Ισλανδοί κλήθηκαν να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο εθνικό Κοινοβούλιο. Οι Πειρατές έλαβαν 5,1% και εξέλεξαν 3 βουλευτές τoν Helgi Hrafn Gunnarsson τον Jón Þór Ólafsson και την Birgitta Jónsdóttir (γνωστή από τα Wikileaks). Η συμμετοχή ανήλθε στο 81,4%
 
Γ. Θέματα στο Liquid που βρίσκονται σε εξέλιξη
Για άμεση ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες που τρέχουν στο LQFB, μπορείτε να εγγραφείτε στην mailing list εδώ. Επίσης στο ίδιο το σύστημα μπορείτε να δείτε όλα τα ανοιχτά θέματα στην κατάλληλη καρτέλα.  

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

Κατηγορίες: Newsletter

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *