Κόμμα Πειρατών ΚροατίαςTο Πειρατικό Κόμμα της Κροατίας απευθύνει έκκληση σε όλους τους αδελφούς μας. Τώρα είναι η ώρα για δράση.

Όπως ίσως γνωρίζετε, στις 14 Απριλίου στην Κροατία θα διεξαχθούν ευρωεκλογές και το Κροατικό Πειρατικό Κόμμα έχει μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει αρκετές ψήφους και να εκλέξει ευρωβουλευτή. Το σύστημά μας, σύμφωνα με το οποίο τα δύο μεγαλύτερα κόμματα έπαιρναν παραδοσιακά τις περισσότερες ψήφους, χάνει σιγά-σιγά την υποστήριξη των πολιτών, ειδικά από τότε που ο πρωθυπουργός μας κατέληξε στη φυλακή για διαφθορά. Παραδοσιακά, εδώ, μόνο το 40% των πολιτών προσέρχεται στις εκλογές, και οι τελευταίες προβλέψεις είναι ότι σε αυτές τις ευρωεκλογές ίσως προσέλθει μόνο το 25% των ψηφοφόρων. Οι πρώτες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι μπορούμε εύκολα να πάρουμε ένα 6% των ψήφων μόνο από το βασικό μας κοινό (δηλαδή τους νέους και τα απίθανα τυπάκια). Δυστυχώς, το διαδίκτυο, το marketing του «ανταρτοπόλεμου», και οι άλλες (πολύ) φτηνές μέθοδοι μπορεί να μην είναι αρκετές. Έτσι ζητάμε την βοήθειά σας για να ξεκουνήσουμε τους Κροάτες ψηφοφόρους από την απάθεια τους. Όσο περισσότερες ψήφους παίρνουμε, τόσο πιο πολλούς βουλευτές θα έχουμε στο ευρωκοινοβούλιο, ώστε να μπορέσουμε να συμμετέχουμε στην προσπάθεια να οδηγηθεί η Ευρώπη στον πειρατικό δρόμο.

Μην αισθανθείτε υποχρεωμένοι να δώσετε πολλά χρήματα και να ζορίσετε έτσι τον προϋπολογισμό σας. Η ιδεολογία μας βασίζεται στην δύναμη του πλήθους. Προσφέρετε όποιο ποσό μπορείτε εύκολα να δώσετε, και σύστησε σε ένα ή δύο φίλους να κάνουν το ίδιο. Αν κάθε μέλος του Κόμματος Πειρατών δώσει 10€, το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, αρκετό για να συμμετέχουμε στις εκλογές τρεις φορές. Η χώρα μας έχει λιγότερα από πέντε εκατομμύρια ανθρώπους και το κόστος ζωής στην Κροατία είναι αρκετά χαμηλό, με αποτέλεσμα η δημιουργία μια καμπάνιας να μην είναι πολύ ακριβή υπόθεση. Με τα χρήματα που στοιχίζει μια έξοδος για καφέ σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη (6~10€) μπορείτε να μας βοηθήσετε να τυπώσουμε 20 αφίσες, να πληρώσουμε για 3 δευτερόλεπτα ραδιοφωνικού μηνύματος ή 1 δευτερόλεπτο τηλεοπτικού μηνύματος σε τηλεοπτικό κανάλι εθνικής εμβέλειας και σε ώρα υψηλής τηλεθέασης.

Για λεπτομέρειες σχετικά με τις δωρεές παρακαλούμε επικοινωνήστε Ivan Ozvatic στο [email protected] με θέμα “DONATION”

Δεν έχετε χρήματα; Υπάρχουν και άλλοι τρόποι, αν θέλετε να βοηθήσετε.
Κάντε μας like, follow και retweet. Μεγαλύτεροι αριθμοί followers και likes σημαίνει μεγαλύτερη έκθεση για εμάς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Twitter: http://twitter.com/PiratskaHRV
Twitter hashtag: #ppcro
Facebook page: https://www.facebook.com/pirati.hr

Θέλετε να έρθετε να μας βοηθήσετε κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου; Μπορούμε να παρέχουμε δωρεάν διαμονή για μερικούς couch surfers. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να έρθετε περισσότεροι, οποιοσδήποτε από εσάς μπορεί να νοικιάσει ένα ξενώνα με μόνο 300€ το μήνα. Επικοινωνήστε με τον [email protected] για λεπτομέρειες με θέμα “CouchSurfing”. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την δουλειά των διεθνών πειρατών που βρίσκονται ήδη στην Κροατία εδώ.

Έχετε κάποια συμβουλή για εμάς; Ερωτήσεις; Καταγγελίες; Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε Ivan Ozvatic στο [email protected] με θέμα “FAQ”

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που ξοδέψατε για να διαβάσετε αυτή την έκκληση και για την βοήθειά σας.

Και να θυμάστε ότι η νίκη οποιουδήποτε πειρατή είναι μια νίκη για κάθε πειρατή!
Arrr!!


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *