ΜολοΕκλογές Ιουνίου 2012νότι γνωρίζουμε πλέον από πρώτο χέρι τις παθογένειες της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, τον αποκλεισμό από τα Μ.Μ.Ε. των νέων και θεωρητικά μικρών κομμάτων, τις τεράστιες οικονομικές ανισότητες σε σχέση με τους μηχανισμούς των παραδοσιακών κομμάτων, πηγαίνουμε κόντρα στα σημεία των καιρών και ανοίγουμε ξανά τα πανιά μας στην κοινωνία!

Με εθελοντική εργασία, οικονομικές δωρεές μόνο από τα μέλη και τους φίλους μας και ελάχιστες εκλογικές δαπάνες, είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε για τη διαφάνεια της δημόσιας διοίκησης, τη συμμετοχική άμεση δημοκρατία και το δικαίωμα όλων των Ελλήνων να έχουν βουλευτές που τους αντιπροσωπεύουν πραγματικά.

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, λοιπόν, τηρώντας τη βασική του αρχή για “Συμμετοχική και Άμεση Δημοκρατία”, μετά από ψηφοφορία ανάμεσα στα μέλη του, ανακοινώνει την απόφασή του για συμμετοχή και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Σαλπάρουμε… ξανά

Κατηγορίες: Uncategorized

5 σχόλια

ΚΟΝΤΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ · Σάββατο, 19 Μαΐου, 2012 στο 19:06

ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ

Ζωή · Σάββατο, 19 Μαΐου, 2012 στο 22:34

Μπράβο μας!!!!

Θωμάς · Κυριακή, 20 Μαΐου, 2012 στο 02:20

Φίλοι πειρατές, προτείνω να οργανωθεί μια ρεαλιστική συζήτηση μεταξύ Πειρατών, Κεντρώων και Δημιουργίας Ξανά με σκοπό τη συμμαχία και την εκπροσώπηση και των 3 στη Βουλή.

Η ευκαιρία να αλλάξει κάτι ριζικά στη Ελλάδα φεύγει μέσα απ’τα χέρια μας.
Κρίμα είναι.

baskin · Κυριακή, 20 Μαΐου, 2012 στο 13:45

Έχεις διαβάσει τις θέσεις της Δημιουργίας Λεφτά και θεωρείς ότι συμφωνούμε;

Έχει κάτι ωραία για την νέα κάστα ανθρώπων τους “δουλοπάροικους”.

Θωμάς · Τρίτη, 22 Μαΐου, 2012 στο 17:48

Φίλοι πειρατές επαναλαμβάνω την πρόταση να γίνει προσπάθεια συμμαχίας με τους Κεντρώους τουλάχιστον. Αν τα βρείτε, ισχυροποιούνται και τα 2 κόμματα και εμείς οι υποστηρικτές σας βλέπουμε ελπίδα να μπείτε στη βουλή.

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *