Στην Ελλάδα, μας επετράπη, μετά από πολλούς μήνες διακυβέρνησης από μια κυβέρνηση αμφίβολης συνταγματικότητας και πλήρους αναντιστοιχίας με τη θέληση των πολιτών, να κάνουμε εκλογές.

Για τις εκλογές αυτές τα παλιά πολιτικά κόμματα πήρανε, πέραν των 54 εκ. ευρώ της τακτικής τους επιχορήγησης, 10 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον.
(Παρ’ όλα αυτά, τα κόμματα που υποτίθεται ότι θα μας σώσουν, χρωστάνε στις τράπεζες πάνω από 240 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή τα έσοδά τους για πέντε χρόνια!)

Στον ίδιο πολιτικό στίβο βρίσκεται το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, το οποίο ιδρύθηκε πριν 3 μήνες, έχει 800 μέλη και θα βρεθεί στις εκλογές μπροστά στο 80% των Ελλήνων πολιτών.
Χωρίς κανέναν χρηματοδότη πέρα από τα μέλη και τους φίλους του, το κόμμα Πειρατών αποφάσισε να εφαρμόσει το μοντέλο της χρηματοδότησης από το πλήθος (crowd-funding).
Πράγματι, αρκούν 20 ευρώ από κάθε μέλος, ή 40 ευρώ από τα μισά μέλη για να καλύψουν τις συνολικές εκλογικές δαπάνες, δηλαδή το τυπογραφείο και τις μεταφορικές εταιρείες των ψηφοδελτίων.
Μετά τον Αρειο Πάγο περάσαμε από την εφορία, πήραμε Α.Φ.Μ., θεωρήσαμε βιβλίο εσόδων-εξόδων στη Βουλή, ανοίξαμε τραπεζικό λογαριασμό και ξεκινήσαμε να μαζεύουμε τις συνδρομές των μελών μας (12 ευρώ) και ό,τι μπορούσε να συμβάλλει ο καθένας. Μέχρι το πρωί της 24/4 είχαμε διανύσει περίπου τη μισή απόσταση μέχρι τα 15.000€ που υπολογίζαμε ότι θα χρειαστούμε.

Φυσικά λογαριάζαμε χωρίς “τους ξενοδόχους”, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για δυσκολέψουν το καινούριο να γεννηθεί.

Χαρτί ψηφοδελτίων.

Στις εθνικές εκλογές κάθε κόμμα που έχει υποψηφίους τουλάχιστον στο 1/3 της χώρας δικαιούται δωρεάν χαρτί για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων.
Ο νόμος επίσης ορίζει ότι πρέπει 8 ημέρες πριν τις εκλογές, δηλαδή το βράδυ της Παρασκευής 27/4, να έχουν παραδοθεί τα ψηφοδέλτια σε όλες τις έδρες των περιφερειών στην Ελλάδα.
Ας δούμε τώρα τι έγινε:
1. Διατακτική για την παραλαβή του χαρτιού (διαστάσεων 70 x 100 cm) πήραμε τελικά το πρωί της Τρίτης 24/4 και πρέπει να τυπώσουμε και να στείλουμε στις περιφέρειες 9.000.000 ψηφοδέλτια πακεταρισμένα μέχρι 27/4
2. Η αποθήκη άνοιξε στις 15:00 της 24/4 και είχε μέσα όλο κι όλο 70-80 παλέτες χαρτιού, ενώ κάθε κόμμα θέλει, περίπου, 50 παλέτες για πανελλαδική κάλυψη. ( Υπήρχε ένα φορτηγό που κάπου πήγαινε και γυρνούσε μετά μια ώρα, με άλλες τόσες παλέτες χαρτιού).
3. Δεν είχαν χαρτί 70 x 100cm και μας δώσανε 86Χ61 cm. Το χαρτί 70 x 100 είχε δοθεί στα “παλιά” κόμματα, αυτά με το πολύ κρατικό χρήμα, για να τυπώσουν φτηνά.
Αντίθετα εμείς για να τυπώσουμε τα ψηφοδέλτια χρειαζόμαστε περισσότερα περάσματα στην εκτυπωτική μηχανή, κατά 40% περίπου, άρα και αντίστοιχη  αύξηση του κόστους εκτύπωσης.
4. Τελικά φορτώσαμε γύρω στις 17:30, χάνοντας την δυνατότητα να στείλουμε αυθημερόν το χαρτί στο τυπογραφείο.
Πάμε για εκτύπωση. Οι προθεσμίες είναι αδύνατο να τηρηθούν. Βέβαια το ΥΠ.ΕΣ. έβγαλε ανακοίνωση που λέει ότι, λόγω “στενότητας χρόνου”, οι περιφέρειες πρέπει να παραλάβουν τα ψηφοδέλτια και μετά την προθεσμία που ορίζει ο νόμος, σε “εύλογο χρονικό διάστημα”, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ποιο χρονικό διάστημα θεωρείται εύλογο, με αποτέλεσμα κάθε Περιφέρεια να εφαρμόζει διαφορετική τακτική!
Οι Υπάλληλοι της Περιφέρειας στην Αττική αποφάσισαν ότι το εύλογο χρονικό διάστημα είναι μέχρι την Κυριακή 29/4. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ρόδου ανένδοτος… “ό,τι ορίζει ο Νόμος”!

Απαγόρευση e-banking!

Λάβαμε την Τρίτη 24/4 επείγουσα ειδοποίηση – ενημέρωση από την τράπεζά μας, ότι από σήμερα, με πρωτοβουλία των διοικήσεων των τραπεζών και χωρίς καμιά προηγούμενη συνεννόηση με την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής (όπως, μετά από πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία με την προϊστάμενη κα Τσανά, διαβεβαίωσε η ίδια τον υπεύθυνο οικονομικών του κομματος)  μπλοκάρονται όλες οι μεταφορές κεφαλαίων μέσω του διατραπεζικού συστήματος και μέσω του Web banking, διότι δεν είναι δυνατή η ταυτοποίηση των προσώπων των καταθετών.
Συνεπώς, όποιος θέλει να καταθέσει τη συνεισφορά του ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πηγαίνει αυτοπροσώπως σε υποκατάστημα της τράπεζας στην οποία τηρείται ο εκλογικός λογαριασμός του κόμματος και να καταθέτει τη δωρεά του με υποχρεωτική επίδειξη της ταυτότητάς του. Με αυτόν τον τρόπο αποκλείεται η δυνατότητα ενίσχυσης σε όσους δεν έχουν άμεση πρόσβαση σε υποκατάστημα της τράπεζας, αλλά και στους Έλληνες του εξωτερικού που θέλουν να μας ενισχύσουν, ενώ η τράπεζα δημιουργεί μια database με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος(!)
Έτσι προς το παρόν ο μόνος τρόπος ενίσχυσης του κόμματος των Πειρατών είναι η αυτοπρόσωπη μετάβαση στο γκισέ, εντός Ελλάδας.

Τηλεοπτικός αποκλεισμός

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας είναι έξω από αυτή τη διαδικασία (όπως και άλλα νέα κόμματα). Η κοινοβουλευτική δημοκρατία της Ελλάδας, εφαρμόζοντας το μοντέλο “ανεβαίνω στον πύργο και πετάω τη σκάλα κάτω” αποκλείει κάθε νέα προσπάθεια και προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί να πνίξει κάθε κίνηση αλλαγής της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.

Γιατί φοβούνται τους Πειρατές;
Είναι ξεκάθαρο πως το παιχνίδι δεν παίζεται επί ίσοις όροις.
Το πολιτικό σύστημα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να εμποδίσει τις αλλαγές, που όμως είναι αναπόφευκτες.
Εμείς οι Πειρατές δηλώνουμε πως οι δυσκολίες που μας βάζουν δε μας απογοητεύουν, αλλά μας δίνουν κίνητρο να προσπαθήσουμε για μια πραγματική δημοκρατία ίσων ευκαιριών.
Είναι εμφανές πως οι πολίτες ζητούν αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό, ενώ το πολιτικό κατεστημένο προσπαθεί μανιωδώς, αλλά ανεπιτυχώς, να κρατήσει το status quo.

English Version

Κατηγορίες: Δελτία τύπου

25 σχόλια

Dimitris · Παρασκευή, 27 Απριλίου, 2012 στο 13:29

Εγώ πήγα σήμερα στη τράπεζα και όντως μου ζήτησαν όνομα και τηλ και τους έδειξα ταυτότητα!!!
Προσωπικά δεν με πείραξε αφού έτσι και αλλιώς είμαι πελάτης της τράπεζας(φακελωμένος) αλλά δεν μπορώ να καταλάβω η ψήφος δεν θεωρείτε απόρρητη(μυστική)!!!
Με αυτή τη νοοτροπία μας γυρνάνε χρόνια πίσω που ευτυχώς δεν τα έζησα αλλά έχω ακούσει για αυτά.
Καλή δύναμη και κουράγιο στην αξιόλογη προσπάθεια που κάνετε.

Dimitris · Παρασκευή, 27 Απριλίου, 2012 στο 17:28

Τελικά, δεν κατάλαβα, τα καταφέρατε; Θα συμμετέχετε στις εκλογές; Σε όλους τους νομούς;

Anesths.pp · Παρασκευή, 27 Απριλίου, 2012 στο 18:35

Θα είμαστε μπροστά στο 80% των Ελλήνων. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Νομοί εδώ: http://t.co/Xfk8wMrp

Αγγελος · Σάββατο, 28 Απριλίου, 2012 στο 12:35

Γιατι δεν είναι δυνατή η ταυτοποίηση των προσώπων των καταθετών μέσω του Web banking??? δεν φαινεται απο ποιο λογαργιασμο μπαινουν τα λεφτα και σε ποιον ανηκει ο λογαριασμός? ποιο γελειο πραγμα δεν εχω ακουσει!
καλο θα ηταν να αλλαξετε τραπεζα γιατι η eurobank ειναι αστα να πάνε !

καλη τυχη στις εκλογες στο κομμα των πειρατων!

ΧΑΡΗΣ · Κυριακή, 29 Απριλίου, 2012 στο 02:36

ΜΕ ΠΗΡΕ 35 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ…
ΑΠΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Κ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ…
ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ Κ ΗΘΕΛΕ ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ…..
ΚΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΛΥΘΗΚΕ….

Stathis · Κυριακή, 29 Απριλίου, 2012 στο 07:49

Πραγματικά ακατανόητα και εξοργιστικά αυτά που συμβαίνουν. Θα πρέπει να δοθεί δημοσιότητα στο θέμα.

kLee · Κυριακή, 29 Απριλίου, 2012 στο 13:21

Καλά είστε πειρατές και δεν ξέρετε το bitcoin??? Ο Falkvinge το εκθειάζει! Βγάλτε bitcoin address ΤΩΡΑ για donations!!!!

Π.Δ. · Κυριακή, 29 Απριλίου, 2012 στο 21:01

Παιδιά, εγώ κατέθεσα μέσω Web banking της ALPHA στις 24/4 20 Ε και με κωδικό συναλλαγής 201204240999414524 φαίνεται πως η συναλλαγή ολοκληρώθηκε…

DR.BILOUKOS · Δευτέρα, 30 Απριλίου, 2012 στο 13:22

Όσοι στείλαμε με PAYPAL;
Να κάνουμε μία κατάθεση σε τράπεζα το ίδιο ποσό και να μας τα δώσετε πίσω για να φένετε έγκυρη η συναλλαγή;

costis · Τρίτη, 1 Μαΐου, 2012 στο 00:02

Πλάκα κάνεται; Εδω μιλάμε για στημένο σύστημα νοθείας. Απαράδεκτο!

thakis · Τρίτη, 1 Μαΐου, 2012 στο 00:55

(Μόνο εγώ σας …έλειπα τώρα , αλλά αν πιστεύετε αυτά που γράφετε στο καταστατικό δε θα με ¨στείλετε¨..! ) Κατ’αρχήν -επειδή ΘΕΛΩ να σας ψηφίσω- απαντήστε μου γιατί κοροιδεύετε τους Νέους της Ελλάδας , εκτός κι αν κοροιδεύεστε και …μεταξύ σας! Γιατί ενώ εκθειάζετε την βιοποικιλότητα και την αν΄γκη διατήρησης ιδιαίτερης πανίδας & χλωρίδας ΔΕΝ κάνετε το ΙΔΙΟ και για τους …ανθρώπους;; Πήρατε τις αρχές των Πειρατών από άλλα κράτη , τις μεταφράσατε και …έτοιμο το καταστατικό ΧΩΡΙΣ να το προσαρμόσετε για τους ΕΛΛΗΝΕΣ & την ΕΛΛΑΔΑ..! Που είναι η προστασία της διαφορετικότητας των αξιών του Ελληνισμού από τις ¨επιθέσεις¨των άλλων πολιτισμών ;; Ακόμη και μια αποικία …μυρμηγκιών θα την προστατεύαυτε από την εισβολή άλλων που θα την εξολόθρευαν λίγο-λίγο !
Τέλος (επιτέλους..!) για την ΝΟΘΕΙΑ ,η κυβέρνηση των εντολοδόχων, απάντησε αρνητικά στο αίτημα διαπίστευσης Ρώσων Παρατηρητών, στις εκλογές της Κυριακής.
Με την απόφασή τους αυτή, (την εκ διαμέτρου αντίθετη με την διεθνή αρχή της αμοιβαιότητας, δεδομένου ότι, Έλληνες Παρατηρητές με επικεφαλής τον «σοσιαλιστή» Πέτρο Ευθυμίου, παρακολούθησαν αλλά και κατήγγειλαν τις εκλογές για τη Ρωσική Δούμα, τον Δεκέμβριο του 2011 , πρώτος και ΜΟΝΟΣ από ΟΛΗ την Ευρώπη..!), οι υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων-νεοταξίτες, «ανοίγουν διάπλατα την πόρτα της κόλασης». Γράφοντας για μια ακόμη φορά στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, ακόμη και τα προσχήματα της «δημοκρατίας-μπανανίας», την οποία ελέω ΔΝΤ και Τρόϊκας, κυβερνούν.
Αυτό που απομένει πια, για να ολοκληρωθεί το δράμα που βιώνει ο Λαός και η Πατρίδα μας, είναι η ανακοίνωση των στημένων ποσοστών που θα λάβουν οι πρωταγωνιστές αλλά και οι κομπάρσοι της φαρσοκωμωδίας των εκλογών.
ΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΕΙΡΑΤΕΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ( ΤΟΥΛ.XΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ..!)
1 ) Φτιάχνουμε ομάδες και πάμε σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ EXIT POLLS ..!( όποιοι μπορούν ας φτιάξουν μια ιστοσελίδα για να τα καταχωρούμε , από ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..! )
2 ) Ενεργοποιούμε τους ΝΕΟΥΣ ( που παίζεται το ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ..! ) ολόκληρη την ημέρα της Κυριακής ας είναι στα σχολείά τους ( έτσι κι αλλιώς τα ¨λημέρια ¨ τους είναι ..! ) και να φωτογραφίζουν όποιον ΜΑΥΡΟ / ΣΚΟΥΡΟ ΜΗ ΕΛΛΗΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ..! (Ας του την ¨πέσουν¨ κιόλας , δεν πειράζει , αν πηγαίναμε εμείς στο Πακιστάν να ψηφίζαμε ΥΠΕΡ ΤΩΝΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ , ΞΕΡΕΤΕ ;;;; )
3 ) Έχουμε τα τηλ. ΟΛΩΝ των αντιπροσώπων των κομμάτων και μόλις δούμε ‘ότι ¨τέλειωσαν ¨ τα ψηφοδέλτια κάποιου(που ΔΕΝ είναι παρών ..!) ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ !!
4)Ενημερώνουμε ΑΠΟ ΤΩΡΑ τον ΞΕΝΟ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΥΠΟ (Μ.Μ.Ε. ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΟΘΕΙΑ που έχει ξεκινήσει ΗΔΗ από τις δημοσκοπήσεις¨ ( ΟΧΙ ΚΑΙ 40% ΤΑ ΔΥΟ ΚΌΜΜΑΤΑ , ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ , ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ;;; ΟΥΤΕ 20-25 % ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ..! ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ,MΠΟΡΟΥΜΕ !!!

Van P. · Τρίτη, 1 Μαΐου, 2012 στο 02:37

Φίλε Thakis,
Δεν είσαι σοβαρός, κάνεις πλάκα έτσι;
Πογκρόμ στα εκλογικά κέντρα δηλαδή; Ξερά;
Ούτε τσιγγάνοι δε ψηφίζουν, ούτε Πομάκοι, ούτε καν Κρητικοί… Τέλος. Είσαι σκούρος, το πούλο;
Έχεις μεριμνήσει και για την σίτιση της πολιτοφυλακής που προτείνεις ή θα τους αφήσεις να ξεροσταλιάζουν;
Σκέψου δηλαδή τι θα κάνουν οι καραφλομαλάκες χουντοφασίστες τώρα που θα γίνουν και κοινοβουλευτικοί…

Α, και μη νομίζεις, ετούτη η χώρα από ένα κεφάλαιο δεν ξεμένει με τίποτα: την αγνή ανόθευτη βλακεία. Αν την Κυριακή δεις το 40άρι (εντάξει μπορεί να είναι και 35άρι) μη βγεις στο BBC να φωνάζεις για νοθεία, ψάξε στη γειτονιά σου καλύτερα…

Αυτός ο συνδυασμός συνωμοσίας – “Ανεξάρτητου Έλληνα” – CSI – Σέρλοκ Χολμς, τσακίζει κόκκαλα… no shit!

Ωραία πράματα…

Atlantios · Κυριακή, 6 Μαΐου, 2012 στο 03:11

Λυπάμαι πραγματικά που στον Νομό μου δεν έχετε αντιπρόσωπο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να σας ψηφίσω. Το αστείο είναι ότι έκανα αγώνα στους κοντινούς μου φίλους για να σας κάνω γνωστούς να σας συμπαθήσουν και τελικά να σας ψηφίσουν. Ευτυχώς που οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν σε περιφέρειες που έχετε αντιπροσώπους.
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία παιδιά.

Υ.Γ. Η περιφέρειά μου είναι η Θεσπρωτία

Ανώνυμος · Τετάρτη, 25 Απριλίου, 2012 στο 22:18

[…] […]

| Karla News · Τετάρτη, 25 Απριλίου, 2012 στο 22:23

[…] Μετ’ εμποδίων προς τις κάλπες. […]

troktiko — ΔΕΙΤΕ: Μετ’ εμποδίων προς τις κάλπες.! · Πέμπτη, 26 Απριλίου, 2012 στο 09:06

[…] pirateparty […]

Μετ’ εμποδίων προς τις κάλπες. – - LastNews.grLastNews.gr · Πέμπτη, 26 Απριλίου, 2012 στο 09:15

[…] Γιατί φοβούνται τους Πειρατές;Είναι ξεκάθαρο πως το παιχνίδι δεν παίζεται επί ίσοις όροις.Το πολιτικό σύστημα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να εμποδίσει τις αλλαγές, που όμως είναι αναπόφευκτες.Εμείς οι Πειρατές δηλώνουμε πως οι δυσκολίες που μας βάζουν δε μας απογοητεύουν, αλλά μας δίνουν κίνητρο να προσπαθήσουμε για μια πραγματική δημοκρατία ίσων ευκαιριών.Είναι εμφανές πως οι πολίτες ζητούν αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό, ενώ το πολιτικό κατεστημένο προσπαθεί μανιωδώς, αλλά ανεπιτυχώς, να κρατήσει το status quo.pirateparty.gr […]

Μετ’ εμποδίων προς τις κάλπες. « pigassosnews · Πέμπτη, 26 Απριλίου, 2012 στο 09:34

[…] το https://www.pirateparty.gr/2012/04/met-empodion/ Share this:TwitterEmailPrintFacebookLike this:LikeBe the first to like this […]

Μετ’ εμποδίων προς τις κάλπες. | MessiNea | Ειδήσεις απο Μεσσηνία και όλο τον κόσμο · Πέμπτη, 26 Απριλίου, 2012 στο 09:54

[…] Γιατί φοβούνται τους Πειρατές;Είναι ξεκάθαρο πως το παιχνίδι δεν παίζεται επί ίσοις όροις.Το πολιτικό σύστημα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να εμποδίσει τις αλλαγές, που όμως είναι αναπόφευκτες.Εμείς οι Πειρατές δηλώνουμε πως οι δυσκολίες που μας βάζουν δε μας απογοητεύουν, αλλά μας δίνουν κίνητρο να προσπαθήσουμε για μια πραγματική δημοκρατία ίσων ευκαιριών.Είναι εμφανές πως οι πολίτες ζητούν αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό, ενώ το πολιτικό κατεστημένο προσπαθεί μανιωδώς, αλλά ανεπιτυχώς, να κρατήσει το status quo.pirateparty.gr […]

troktiko — Μετ’ εμποδίων προς τις κάλπες. · Πέμπτη, 26 Απριλίου, 2012 στο 09:59

[…] Γιατί φοβούνται τους Πειρατές;Είναι ξεκάθαρο πως το παιχνίδι δεν παίζεται επί ίσοις όροις.Το πολιτικό σύστημα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να εμποδίσει τις αλλαγές, που όμως είναι αναπόφευκτες.Εμείς οι Πειρατές δηλώνουμε πως οι δυσκολίες που μας βάζουν δε μας απογοητεύουν, αλλά μας δίνουν κίνητρο να προσπαθήσουμε για μια πραγματική δημοκρατία ίσων ευκαιριών.Είναι εμφανές πως οι πολίτες ζητούν αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό, ενώ το πολιτικό κατεστημένο προσπαθεί μανιωδώς, αλλά ανεπιτυχώς, να κρατήσει το status quo.pirateparty.gr […]

Μετ’ εμποδίων προς τις κάλπες | αἰέν ἀριστεύειν · Πέμπτη, 26 Απριλίου, 2012 στο 11:35

[…] pirateparty.gr 0.000000 0.000000 Μοιρασθῆτε τὸ ἑξῆς:EmailTwitterἘκτύπωσηFacebookΣᾶς ἄρεσε;Μοῦ ἀρέσειΔηλῶστε πρῶτος/-η ὅτι σᾶς ἀρέσει. Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας. ← Συσσίτια και στην Ολλανδία! […]

Γιατί φοβούνται τους Πειρατές; « StErGiOg.wordpress.com · Παρασκευή, 27 Απριλίου, 2012 στο 18:52

[…] ίδιο πολιτικό στίβο βρίσκεται το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, το οποίο ιδρύθηκε πριν 3 μήνες, έχει 800 μέλη και […]

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *