Ως Κόμμα Πειρατών στείλαμε επίσημη επιστολή στους Ευρωβουλευτές μας για την προς ψήφιση οδηγία για τα Πνευματικά δικαιώματα. Πλην δύο θετικών απαντήσεων, του κυρίου Χουντή (ΛΑΕ) και της κυρίας Σακοράφας (ανεξάρτητη) λάβαμε μόνο μία ακόμα απάντηση μέχρι σήμερα. Από τον εισηγητή των Σοσιαλιστών, και ευρωβουλευτή κύριο Γραμματικάκη (Το Ποτάμι)

Η απάντηση δυστυχώς ήταν αυτή που περιμέναμε. Προκάτ, μεταφρασμένη από την ομάδα του Axel Voss που αποκαλεί όσους αντιτίθενται στα άρθρα 11 και 13, “θύματα παραπληροφόρησης”. Βελτίωση θα μας πείτε από την ανάρτηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που μας αποκαλούσε πληρωμένα bot!!!

Καλούμε τους Ευρωβουλευτές μας, έστω και αυτή την ύστατη στιγμή να μιλήσουν λίγο με τον κόσμο που γνωρίζει από τεχνολογία και να καταλάβουν ότι αυτά που προσπαθούν να περάσουν θα βοηθήσουν μόνο τους τεχνολογικούς κολοσσούς και κανέναν άλλο, ενώ θα μετατρέψουν το διαδίκτυο σε καλωδιακή τηλεόραση.

Καλούμε τον κόσμο αύριο, Σαββάτο, 23 Μαρτίου και ώρα 1μμ στο Σύνταγμα (Αθήνα) και στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου (Θεσσαλονίκη) για να διαμαρτυρηθούμε για τα άρθρα 11 και 13.