• Αγορές εναντίον Δημοκρατίας, σημειώσατε 1.

   Αγορές εναντίον Δημοκρατίας, σημειώσατε 1.

   [caption id="" align="alignleft" width="396"] Πηγή: https://www.cartoonmovement.com/cartoon/4154[/caption] Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας θεωρεί πως η προεδρική πράξη στην Ιταλία, με την …

  • Δελτίου τύπου – Για την επίθεση των ΜΑΤ εναντίων πολιτών που διαμαρτύροντα για πλειστηριασμό.

   Δελτίου τύπου – Για την επίθεση των ΜΑΤ εναντίων πολιτών που διαμαρτύροντα για πλειστηριασμό.

   Ενημερώνουμε ότι ο Θανάσης Γούναρης, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΕΙΡ είναι alive and kicking – ζωντανός όσο ποτέ, μετά …

  • Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας στηρίζει την 11η ποδηλατοδρομία.

   Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας στηρίζει την 11η ποδηλατοδρομία.

   Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας στηρίζει και συμμετεχει στην 11η ποδηλατοδρομία και μαζί με τους ποδηλάτες διεκδικεί τη δημιουργία ποδηλατόδρομων παντού. Μάλιστα …

  • ΤΟ ΠΕΙΡ ΓΙΑ ΤΟ 14ο ΑΝΤΙΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

   ΤΟ ΠΕΙΡ ΓΙΑ ΤΟ 14ο ΑΝΤΙΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

   Το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 θα γίνει το Συλλαλητήριο για την Κάνναβη (14ο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ – 4η Γιορτή Κάνναβης) που …

  • Πρωτομαγιά και το πραγματικό μήνυμα της ημέρας.

   Πρωτομαγιά και το πραγματικό μήνυμα της ημέρας.

   Όταν το 1886, τα εργατικά συνδικάτα στην πόλη του Σικάγο ξεσηκώθηκαν διεκδικώντας σταθερό ωράριο εργασίας και καλύτερες συνθήκες, δεν ήξεραν …

Δελτίου τύπου – Για την επίθεση των ΜΑΤ εναντίων πολιτών που διαμαρτύροντα για πλειστηριασμό.

Ενημερώνουμε ότι ο Θανάσης Γούναρης, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΕΙΡ είναι alive and kicking – ζωντανός όσο ποτέ, μετά από την προχθεσινή επίθεση των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας σε πλειστηριασμό.

Αυτή η επίθεση των πάνοπλων ανδρών των ΜΑΤ εναντίον πολιτών, κινημάτων και κομμάτων που τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν, προχθές το μεσημέρι κατά τη διάρκεια πλειστηριασμού σε συμβολαιογραφείο επί της οδού Καποδιστρίου στην Αθήνα, άφησε τη σφραγίδα της: Ο πρόεδρος της ΔΕ του ΠΕΙΡ υπέστη θλάση στα πλευρά, μώλωπες σε όλο το σώμα του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Τα ΜΑΤ μοίραζαν αδιάκριτα κλωτσιές και χτυπήματα με γκλομπ και ασπίδες, με αποτέλεσμα να στείλουν στο νοσοκομείο όχι μόνο τον πρόεδρο της ΔΕ του ΠΕΙΡ αλλά και άλλους συμπολίτες μας που τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν.

Ενημερώνουμε επίσης, ότι το ΠΕΙΡ θα συνεχίσει με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ την αποτροπή των πλειστηριασμών που αποδεδειγμένα είναι απεχθείς.

Καλούμε την ελληνική κοινωνία να μην στέκεται ως απαθής παρατηρητής μπροστά στην επέλαση των τοπικών και παγκοσμιοποιημένων συμφερόντων, αλλά να αντιδράσει και να αγωνιστεί.

Είναι ντροπή για την ελληνική πολιτεία να προχωρεί σε πλειστηριασμούς των σπιτιών συμπολίτων μας που για διάφορους λόγους, βρέθηκαν σε οικονομικό αδιέξοδο και σήμερα κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς στέγη και τα απαραίτητα για την επιβίωση τους και να έχει στόχο την αφάνιση τους.

Πιστεύουμε ότι πολιτεία θα έπρεπε να κάνει ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή, να διασφαλίσει διαδικασίες υπεράσπισης και εναγκαλισμού των αδύνατων οικονομικά συμπολιτών μας.

Καταδικάζουμε τη βία των ΜΑΤ και καλούμε τον Πρωθυπουργό και τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, να πάρουν επιτέλους δημόσια θέση για την δράση της αστυνομίας και τις συνεχιζόμενες επιθέσεις σε άοπλους, απλούς πολίτες που θέλουν να διαμαρτυρηθούν, το οποίο είναι και δημοκρατικό δικαίωμα τους.

Σκοπεύουμε να προασπίσουμε αυτό το δικαίωμα μέχρι τελικής πτώσης, είτε της δικής μας είτε της δικής τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

https://iskra.gr/%ce%b1%cf%80%cf%81%cf% … %ad%ce%bb/

http://www.iefimerida.gr/news/418614/nt … nes-vinteo

http://laiki-enotita.gr/2018/05/23/%CE% … %83%CE%B7/

Φωτογραφία από iskra.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *