2ο Συνέδριο, Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

Πάμε Συνέδριο;  Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται το 2ο Συνέδριο μας. Το Προεδρείο του Συνεδρίου καλεί όλους τους Πειρατές, μέλη και φίλους τους κόμματος να συμμετέχουν.

Η επόμενη συνεδρίαση της ΔΕ είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 10μμ στο mumble και είναι ανοικτή για όλους. Στην συνεδρίαση θα γίνει και ο ετήσιος απολογισμός της ΔΕ. Τα θέματα της συνεδρίασης θα τα βρείτε εδώ

 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

Έχοντας διανύσει δύο χρόνια παρουσίας στην πολιτική σκηνή της χώρας μας, οι Έλληνες Πειρατές λάβαμε μέρος σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, το Μάιο και τον Ιούνιο του 2012 και θα είχαμε εκλέξει δύο βουλευτές στις πρώτες και έναν στις δεύτερες, αν το εκλογικό σύστημα βασιζόταν στην απλή αναλογική. 
Περίπου ένα μήνα πριν την ολοκλήρωση του 2013, είμαστε υπερήφανοι για την εκλογή εκπροσώπου των «Πειρατών στην Εκπαίδευση» στο Συμβούλιο των Αντιπροσώπων της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, την ίδρυση των Περιφερειακών Γραφείων, Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και για την επιτυχία της διοργάνωσης του “PPEU Athens 2013” που αφορούσε στο κοινό εκλογικό πρόγραμμα των Πειρατικών κομμάτων για τις ευρωεκλογές, τον Μαίο του 2014.

Αναγνωρίζουμε πως υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να γίνουν και πως χρειάζεται αρκετός κόπος, χρόνος και διάθεση για συμμετοχή. Η πραγματοποίηση των στόχων μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κινητοποίηση του καθένα μας ξεχωριστά και όλων μαζί.

Στις 7 και 8 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το 2ο Συνέδριο μας. Η φυσική παρουσία σας πρωτίστως θα μας βοηθήσει ηθικά, και θα μας δώσει ώθηση να εντείνουμε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια μας για την διάδοση της πειρατικής ιδέας στην ελληνική και ευρωπαϊκή κοινωνία. Επίσης μείζονος σημασίας είναι η συμμετοχή σας στον διάλογο για την ιδεολογική και πολιτική πλατφόρμα ώστε να βελτιώσουμε, να ξεκαθαρίσουμε και στη συνέχεια να προωθήσουμε με μεγαλύτερη σιγουριά της αρχές και τους πολιτικούς στόχους μας. Τελευταία, αλλά εξίσου σημαντική είναι η οικονομική ενίσχυση του κόμματος, όποια και αν είναι αυτή. Τα βασικά μας έξοδα είναι περιορισμένα στο ελάχιστο δυνατό και ακόμα ένα μικρό συμβολικό ποσό από κάθε πειρατή είναι αρκετό να τα καλύψει.

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

Το μόνο επίσημο site είναι το www.pirateparty.gr 
Tο μόνο επίσημο e-mail είναι το [email protected]
Οποιοδήποτε μήνυμα από άλλον αποστολέα δεν προέρχεται και δεν εκπροσωπεί το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας.
Μπορείς να διαγραφείς από την αποστολή του εβδομαδιαίου newsletter εδώ

ΠΕΙΡ (P)

Κατηγορίες: Newsletter

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *