Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συνεδριάσεις & Αποφάσεις 2016"

Από Κόμμα Πειρατών Ελλάδας wiki
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(συνεδρίαση ΕΔ 2016)
 
(Συνεδρίαση Ε.Δ. 07-12-2016)
 
Γραμμή 21: Γραμμή 21:
  
 
Ιωάννης Παναγόπουλος
 
Ιωάννης Παναγόπουλος
 +
 
Ιωάννης Παπαναστάσης
 
Ιωάννης Παπαναστάσης
 +
 
Κανελλία Τούντα
 
Κανελλία Τούντα

Τελευταία αναθεώρηση της 22:31, 10 Ιανουαρίου 2017

Έτος 2016

Συνεδρίαση Ε.Δ. 07-12-2016

Η Επιτροπή Διαιτησίας συνεδρίασε στις 07-12-2016 και ώρα 20:00 ύστερα από την συγκεκριμένη καταγγελία https://forum.pirateparty.gr/viewtopic.php?f=184&t=7917.

Η απόφαση της Ε.Δ. είναι:

Αφού ακούστηκαν οι απόψεις των μελών kostasrose (καταγγέλων), gounara (καταγγελόμενος), Petros (καταγγελόμενος) και διαβάστηκε η άποψη του μέλους baskin (καταγγελόμενος), ο adrian (καταγγελόμενος) δεν παρουσιάστηκε παρότι καλέστηκε αν θέλει να παραστεί, η Ε.Δ. συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

Δεν διαπίστωσε χειραγώγηση από τους εμπλεκόμενους αλλά επιπλήτει τα μέλη gounara, Petros, baskin και adrian για ανάρμοστη συμπεριφορά με σαφή προειδοποίηση πως την επόμενη φορά θα παραπεμφθούν στην Δ.Ε. και στο ΣτΜ.

Επίσης λόγω του συγκεκριμένου θέματος παρακαλούμε όλα τα μέλη του Κόμματος, όταν γράφουν τις απόψεις τους στα επίσημα εργαλεία και στις επίσημες σελίδες των social media, να μην καταφέρονται υβριστικά εναντίον άλλων μελών ή άλλων ατόμων που δεν είναι μέλη του Κόμματος αλλά επισκέπτονται τις σελίδες μας. Γενικά, παρακαλούνται όλα τα μέλη ανεξαιρέτως, να μην συμπεριφέρονται με τέτοιον τρόπο ώστε να βγαίνει κακή εικόνα για το Κόμμα προς τα έξω και να δημιουργούνται διαπληκτισμοί δίχως κάποια πολιτική και παραγωγική ζύμωση.

Αν παρατηρηθούν ή καταγγελθούν τέτοιες συμπεριφορές τότε η ΕΔ θα εξετάσει την περίπτωση για την παραπομπή αυτών των μελών στη ΔΕ και στο ΣτΜ.


Με εκτίμηση, τα μέλη της Ε.Δ.

Ιωάννης Παναγόπουλος

Ιωάννης Παπαναστάσης

Κανελλία Τούντα