Συζήτηση:Αλλαγές καταστατικού λόγω δημιουργίας θέσης Προέδρου

Από Κόμμα Πειρατών Ελλάδας wiki
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Πιστεύω ότι είναι ανεδάφικη η τοποθέτηση σου, ο ρόλος της ΔΕ δεν πάυει να είναι αναγκαίος λόγω συνεχών ψηφοφοριών από το σώμα, ίσα ίσα που αυξάνονται οι δουλειές της, δηλαδή ο συντονισμός και η εύρυθμη λειτουργία ότου κόμματος.

-όντως οι δουλειές θα αυξάνονται ο χρόνος που προσφέρει η ΔΕ δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι θα αυξηθεί. Για τον συντονισμό και τις ψηφοφορίες μπορούν δημιουργηθούν ομάδες (ή στο κάτω κάτω της γραφής τα μέλη της ΔΕ που θέλουν να προσφέρουν στο κόμμα ας προσφέρουν μέσω των ομάδων) οι οποίες αν δεν ανταποκρίνονται στο έργο τους θα είναι και ποιο εύκολο να τις αλλάξουμε με άλλα μέλη που έχουν ποιο πολύ όρεξη ή ικανότητες.ο ρόλος εκπροσώπησης από ένα πρόσωπο ειναι επικίνδυνος και άκομψος , αντί αισθητικός και πολλά άλλα .


*Rainmaker* (συζήτηση) 10:39, 20 Ιανουαρίου 2013 (EET) καταρχάς έτσι όπως είναι το καταστατικό αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα είτε σαν Πρόεδρος είτε σαν ΔΕ. Δηλαδή υπάρχει το καταστατικό που οριοθετεί που μπορεί να κινηθεί και υπάρχει και η ΕΔ με το 8.3.7 που αποφασίζει για την εγκυρότητα των αποφάσεων της ΔΕ (Προέδρου) άρα το επικίνδυνος δεν θεωρώ ότι ισχύει και αν ισχύει το θεωρώ στην ίδια βαρύτητα με την περίπτωση της ΔΕ.


Τώρα για το άκομψος και το αντιαισθητικός... τι να πω? Εγώ ξέρω ότι σ έναν που του είπα ότι όλα τα μελη συναποφασίζουμε με ψηφοφορία για το τι θα κάνει το κόμμα με κοιτούσε μ ανοιχτό το στόμα, όταν όμως κάποιος πάει να μπει στο κόμμα βλέπει ότι υπάρχουν οι αποφάσεις των μελών αλλά και οι αποφάσεις της ΔΕ και δεν ξέρει τελικά τι ισχύει.