Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Πρακτικά Συνεδριάσεων Διοικούσας Επιτροπής 2021"

Από Κόμμα Πειρατών Ελλάδας wiki
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Νέα σελίδα με '== 122η Συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής - 4η για το 2021 == Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021')
 
 
(3 ενδιάμεσες αναθεωρήσεις από τον ίδιο χρήστη δεν εμφανίζεται)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
 +
== 119η Συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής - 1η για το 2021 ==
 +
Δευτέρα 5 Απριλίου 2021
 +
 +
'''Παρόντες'''
 +
Γιώργος Αλαντάλας
 +
Θανάσης Γούναρης
 +
Στάθης Λειβαδίτης
 +
 +
'''Απόντες'''
 +
Κώστας Μπουχάγιαρ
 +
Βασίλης Περαντζάκης
 +
 +
'''Πρακτικά'''
 +
Συλλογικά
 +
 +
'''Ηχογράφηση'''
 +
Γιώργος Αλαντάλας
 +
 +
'''Συντονιστής συνεδρίασης'''
 +
Συλλογικά
 +
 +
'''Ώρα έναρξης συνεδρίασης''': 22:16 μ.μ
 +
 +
'''Λήξη συνεδρίασης''': 22:30 μ.μ.
 +
 +
'''Επόμενη Συνεδρίαση''': Θα καθοριστεί μέσω της λίστας της Δ.Ε.
 +
 +
'''Θέματα Συνεδρίασης''':
 +
 +
=== Α/Α 476/2021 Έγκριση πρακτικών συνεδριάσεων της Διοικούσας Επιτροπής ===
 +
 +
Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας καλούνται να εγκρίνουν τα πρακτικά των συνεδριάσεων της Δ.Ε. για τις οποίες δεν κατέστη δυνατόν να υπάρχει ηχογράφηση. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις συνεδριάσεις 116η, 117η και 118η. Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, αφού εξέτασαν τα γραπτά πρακτικά εγκρίνουν ομόφωνα αυτά τα γραπτά πρακτικά των συνεδριάσεων.
 +
 +
=== Α/Α 477/2021 Ενημέρωση δραστηριότητας κόμματος ===
 +
 +
Μέλη του κόμματος Πειρατών Ελλάδας συμμετείχαν τόσο σε τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο όσο και με παρουσιάσεις εισηγήσεων σε online εκδήλωσεις που έγιναν σε συνεργασία με τους Πράσινους με θέματα
 +
 +
1) "Παρενοχλήσεις και παραγοντισμοί στο χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού" (13/2/2021) στην οποία μεταξύ άλλων συμμετείχαν οι Νίκος Κακλαμανάκης, Ολυμπιονίκης, Δημήτρης Ζερβουδάκης, τραγουδοποιός, Ζωή Τηγανούρια, μουσικοσυνθέτης.
 +
 +
2) "Τι γνωρίζουμε για τη σημερινή Τουρκία, πώς μπορεί να δημιουργηθούν σχέσεις καλής γειτονίας Ελλάδας – Τουρκίας;" (16/2/2021) στην οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε και ο Tan Siret Akıncı, φοιτητής και Γενικός Γραμματέας του κόμματος Πειρατών Τουρκίας, για τις φοιτητικές κινητοποιήσεις στην Τουρκία.
 +
 +
3) "Μια νέα δυστοπική κοινωνία γεννιέται;" (26/3/2021) με προσκεκλημένο τον Mikulas Peksa, Ευρωβουλευτή του κόμματος Πειρατών Τσεχίας και των Greens/EFA, ο οποίος συμμετείχε καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και παρουσίασε εισήγηση ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις του κοινού.
 +
 +
Το κόμμα Πειρατών Ελλάδας σε συνεργασία με τους Πράσινους, προετοίμασε σε τεχνικό επίπεδο, την κατάθεση ερώτησης στο Ευρωκοινοβούλιο σχετική με τη σύμβαση της ελληνικής κυβέρνησης με την εταιρία Cisco για την πλατφόρμα Webex στο πλαίσιο της τηλεκπαίδευσης των μαθητών (27/3/2021). Την ερώτηση κατέθεσαν από κοινού οι ευρωβουλευτές Niklas Nienass από τους Γερμανούς Πράσινους και Mikulas Peksa από το Κόμμα Πειρατών Τσεχίας. Στην ερώτηση τονίζονται η αδιαφάνεια στη σύμβαση καθώς και ο όρος για ελεύθερη επιχειρηματική χρήση των δεδομένων που συλλέγονται από τη Cisco από το σύνολο σχεδόν των παιδιών και εφήβων της χώρας.
 +
 +
=== Α/Α 478/2021 Πραγματοποίηση 9ου Συνεδρίου ===
 +
 +
Λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, το 9ο Συνέδριο του κόμματος Πειρατών Ελλάδας, το οποίο φυσιολογικά θα γινόταν κατά τις αρχές Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, αναβλήθηκε με ομόφωνη απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής (Α/Α 475/2020). Όπως είναι γνωστό, το 9ο Συνέδριο συμπίπτει με τις εκλογές για την ανάδειξη της 5ης Διοικούσας Επιτροπής για τη διετία 2021 – 2022. Με δεδομένο ότι αναμένεται κατά τις αρχές Μαίου να παύσουν τα έκτακτα μέτρα απαγορεύσεων της κυκλοφορίας από νομό σε νομό, και θα υπάρχει δυνατότητα πραγματοποίησης εκδηλώσεων, έστω και με περιορισμένο αριθμό κοινού, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής καλούνται να καθορίσουν το 3μελές Οργανωτικό Προεδρείο του 9ου Συνεδρίου που θα διερευνήσει την ημερομηνία της διεξαγωγής του Συνεδρίου καθώς και το χώρο διεξαγωγής. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Καταστατικό του κόμματος τα μέλη του 3μελούς Οργανωτικού Προεδρείου δεν μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για την Διοικούσα Επιτροπή. Αν δεν υπάρχει δυνατότητα πραγματοποίησης του Συνεδρίου σε φυσικό επίπεδο, τότε αυτό μπορεί να γίνει ψηφιακά. Τα μέλη της ΔΕ συμφωνούν να ανοίξει αμέσως θέμα στο Φόρουμ για το 9ο Συνέδριο και να δοθεί χρόνος μιας εβδομάδας προς τα μέλη να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη στελέχωση του 3μελούς Οργανωτικού Προεδρείου του 9ου Συνεδρίου, μέχρι τις 11 Απριλίου 2021 και ώρα 23:59 μ.μ. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον ως την ημερομηνία αυτή, τότε η ΔΕ να ορίσει το 3μελές Οργανωτικό Προεδρείο.
 +
 +
 +
 +
== 120η Συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής - 2η για το 2021 ==
 +
Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 (μέσω mailing list της Δ.Ε.)
 +
 +
'''Παρόντες'''
 +
Γιώργος Αλαντάλας
 +
Θανάσης Γούναρης
 +
Στάθης Λειβαδίτης
 +
Κώστας Μπουχάγιαρ
 +
Βασίλης Περαντζάκης
 +
 +
'''Πρακτικά'''
 +
Στάθης Λειβαδίτης
 +
 +
'''Θέματα Συνεδρίασης''':
 +
 +
=== Α/Α 479/2021 Ορισμός 3μελούς Οργανωτικού Προεδρείου 9ου Συνεδρίου ===
 +
 +
Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας, Θανάσης Γούναρης, απέστειλε στη mailing list της Δ.Ε. το παρακάτω email, ώστε τα μέλη της Δ.Ε. να ψηφίσουν επί του θέματος της στελέχωσης του Οργανωτικού Προεδρείου του 9ου Συνεδρίου:
 +
 +
"Στην πρόσφατη συνεδρίαση μας, τη Δευτέρα 5/4/2021 συζητήσαμε σχετικά με την πραγματοποίηση του 9ου Συνεδρίου του κόμματος (απόφαση Α/Α 478/2021) και συμφωνήσαμε
 +
1) να ανοίξει αμέσως θέμα στο Φόρουμ για το 9ο Συνέδριο (βλέπετε σύνδεσμο http://forum.pirateparty.gr/viewtopic.php?f=192&t=8244 ) και να δοθεί χρόνος μιας εβδομάδας προς τα μέλη να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη στελέχωση του 3μελούς Οργανωτικού Προεδρείου του 9ου Συνεδρίου, μέχρι τις 11 Απριλίου 2021 και ώρα 23:59 μ.μ.
 +
και 2) αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον ως την ημερομηνία αυτή, τότε η ΔΕ να ορίσει το 3μελές Οργανωτικό Προεδρείο.
 +
Επειδή δεν υπήρξε ενδιαφέρον από τα μέλη για τη στελέχωση του Οργανωτικού Προεδρείου, η Διοικούσα Επιτροπή με βάση το Καταστατικό του κόμματος καλείται να ορίσει τα μέλη του 3μελούς Προεδρείου.
 +
Μετά από επικοινωνία με μέλη του κόμματος προκειμένου να στελεχωθεί το Οργανωτικό Προεδρείο, τα παρακάτω μέλη του κόμματος Πειρατών Ελλάδας αποδέχθηκαν να στελεχώσουν το 3μελές Οργανωτικό Προεδρείο του 9ουΣυνεδρίου μας.
 +
Τα μέλη αυτά είναι:Παναγιώτης Πετρόπουλος, Χάρης Λάιος, Ελευθερία Κανέλλη.
 +
Προκειμένου να προχωρήσουμε με τις σχετικές διαδικασίες, ως πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής προωθώ την πρόταση αυτή στη mailing list της Δ.Ε. και παρακαλώ για τη ψήφο σας.
 +
Αυτή η συζήτηση της Διοικούσας Επιτροπής καταγράφεται στα πρακτικά των συνεδριάσεων της Δ.Ε. και λαμβάνει αριθμό Α/Α 479/2021 με θέμα "Ορισμός 3μελούς Οργανωτικού Προεδρείου 9ου Συνεδρίου".
 +
 +
Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ομόφωνα ψήφισαν ΝΑΙ υπέρ της πρότασης του προέδρου της Δ.Ε. Η απόφαση για τον ορισμό του 3μελούς Οργανωτικού Προεδρείου αναρτήθηκε στο Φόρουμ του κόμματος: http://forum.pirateparty.gr/viewtopic.php?f=192&t=8245
 +
 +
'''Επόμενη Συνεδρίαση''': Θα καθοριστεί μέσω της λίστας της Δ.Ε.
 +
 +
 +
== 121η Συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής - 3η για το 2021==
 +
Τρίτη 11 Μαίου 2021  (μέσω mailing list της Δ.Ε.)
 +
 +
'''Παρόντες'''
 +
Γιώργος Αλαντάλας
 +
Θανάσης Γούναρης
 +
Στάθης Λειβαδίτης
 +
Κώστας Μπουχάγιαρ
 +
Βασίλης Περαντζάκης
 +
 +
'''Πρακτικά'''
 +
Στάθης Λειβαδίτης
 +
 +
'''Θέματα Συνεδρίασης''':
 +
 +
=== Α/Α 480/2021 Ζητήματα που αφορούν στον απολογισμό της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής ===
 +
Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας, Θανάσης Γούναρης, απέστειλε στη mailing list της Δ.Ε. το παρακάτω θέμα προς ενημέρωση των μελών της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής, καθώς επίκειται η εκλογή της νέας, 5ης Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας από το 9ο Συνέδριο στις 30/5/2021.
 +
 +
Ως απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή θα πρέπει να παραδώσουμε όλες τις πλατφόρμες επικοινωνίας του κόμματος ενημερωμένες σχετικά με τη δραστηριότητα μας. Με δεδομένο ότι τμήματα της κεντρικής σελίδας μας δεν έχουν ενημερωθεί ή/και δεν εμφανίζονται καθόλου λόγω τεχνικών θεμάτων, θα πρέπει να υπάρξει συντονισμός με τους διαχειριστές των πλατφορμών ώστε να επιλυθούν μέχρι τις 30/5/2021, ημερομηνία διεξαγωγής του 9ου Συνεδρίου. Αυτά τα θέματα αφορούν, μεταξύ άλλων, στην ανανέωση/ενημέρωση του wiki του κόμματος, τα πρακτικά των συνεδριάσεων της Διοικούσας Επιτροπής, το ανέβασμα του Καταστατικού του κόμματος και άλλα λειτουργικά τμήματα που εμφανίζουν προβληματικές συνδέσεις, όπως η mailing list της Δ.Ε. Προσκαλώ τα μέλη της απερχόμενης Δ.Ε. που είναι και διαχειριστές των πλατφορμών αυτών, να συνεργαστούμε με αποτελεσματικό τρόπο προκειμένου να επιλυθούν αυτά τα ζητήματα και να προχωρήσουμε με τις σχετικές διαδικασίες, και, ως πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, προωθώ το θέμα αυτό στη mailing list της Δ.Ε. και παρακαλώ για τη συνεργασία σας. Αυτή η συζήτηση της Διοικούσας Επιτροπής καταγράφεται στα πρακτικά των συνεδριάσεων της Δ.Ε. και λαμβάνει αριθμό Α/Α 480/2021 με θέμα "Ζητήματα που αφορούν στην απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή".
 +
 +
'''Επόμενη Συνεδρίαση''': Θα καθοριστεί μέσω της λίστας της Δ.Ε.
 +
 +
 
== 122η Συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής - 4η για το 2021 ==
 
== 122η Συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής - 4η για το 2021 ==
 +
'''Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021'''
 +
 +
'''Παρόντες'''
 +
Πετροπούλου Πηνελόπη
 +
Χάντζιος Θανάσης
 +
Κισσανδράκης Γιώργος
 +
Αλαντάλας Γιώργος
 +
Περαντζάκης Βασίλης
 +
 +
'''Πρακτικά'''
 +
Περαντζάκης Βασίλης
 +
 +
'''Ηχογράφηση'''
 +
Αλαντάλας Γιώργος
 +
 +
'''Ώρα έναρξης συνεδρίασης''':  9:15μμ
 +
 +
'''Λήξη συνεδρίασης''':  10:25
 +
 +
'''Επόμενη Συνεδρίαση''':  17 Ιουνίου 2021, 9:00μμ
 +
 +
'''Θέματα Συνεδρίασης'''
 +
   
 +
=== ΑΑ 481/2021 Εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου Διοικούσας επιτροπής ===
 +
Πρόεδρος η Πετροπούλου Πηνελόπη, Αντιπρόεδρος Περαντζάκης Βασίλης. Ομόφωνα από την Διοικούσα επιτροπή.
 +
 +
=== ΑΑ 482/2021 Εκλογή υπεύθυνου οικονομικών ===
 +
Ορίζεται υπεύθυνος οικονομικών το μέλος του κόμματος Πειρατών Ελλάδας, ο Γιάννης Παπαναστάσης
 +
 +
=== ΑΑ 483/2021 Εκλογή/Ορισμός συνδέσμου με PPEU,υπεύθυνου επικοινωνίας ===
 +
Στάθης Λειβαδίτης.  Αναπληρωματικός: Θανάσης Γούναρης
 +
 +
=== ΑΑ 484/2021 Ημέρα Περιβάλλοντος Σάββατο 5/6/2021 δελτίο τύπου, ακτιβισμός. ===
 +
Αποφασίστηκε συμμετοχή στην εκδήλωση και συγγραφή δελτίου τύπου για την ημέρα περιβάλλοντος.
  
Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021
+
=== ΑΑ 485/2021 Εκλογή/Ορισμός συνδέσμου με Πράσινους ===
 +
Το μέλος του κόμματος Πειρατών Ελλάδας,  Γούναρης Θανάσης ορίζεται σύνδεσμος με τους πρασίνους.

Τελευταία αναθεώρηση της 09:51, 3 Ιουνίου 2021

119η Συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής - 1η για το 2021

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Παρόντες Γιώργος Αλαντάλας Θανάσης Γούναρης Στάθης Λειβαδίτης

Απόντες Κώστας Μπουχάγιαρ Βασίλης Περαντζάκης

Πρακτικά Συλλογικά

Ηχογράφηση Γιώργος Αλαντάλας

Συντονιστής συνεδρίασης Συλλογικά

Ώρα έναρξης συνεδρίασης: 22:16 μ.μ

Λήξη συνεδρίασης: 22:30 μ.μ.

Επόμενη Συνεδρίαση: Θα καθοριστεί μέσω της λίστας της Δ.Ε.

Θέματα Συνεδρίασης:

Α/Α 476/2021 Έγκριση πρακτικών συνεδριάσεων της Διοικούσας Επιτροπής

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας καλούνται να εγκρίνουν τα πρακτικά των συνεδριάσεων της Δ.Ε. για τις οποίες δεν κατέστη δυνατόν να υπάρχει ηχογράφηση. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις συνεδριάσεις 116η, 117η και 118η. Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, αφού εξέτασαν τα γραπτά πρακτικά εγκρίνουν ομόφωνα αυτά τα γραπτά πρακτικά των συνεδριάσεων.

Α/Α 477/2021 Ενημέρωση δραστηριότητας κόμματος

Μέλη του κόμματος Πειρατών Ελλάδας συμμετείχαν τόσο σε τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο όσο και με παρουσιάσεις εισηγήσεων σε online εκδήλωσεις που έγιναν σε συνεργασία με τους Πράσινους με θέματα

1) "Παρενοχλήσεις και παραγοντισμοί στο χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού" (13/2/2021) στην οποία μεταξύ άλλων συμμετείχαν οι Νίκος Κακλαμανάκης, Ολυμπιονίκης, Δημήτρης Ζερβουδάκης, τραγουδοποιός, Ζωή Τηγανούρια, μουσικοσυνθέτης.

2) "Τι γνωρίζουμε για τη σημερινή Τουρκία, πώς μπορεί να δημιουργηθούν σχέσεις καλής γειτονίας Ελλάδας – Τουρκίας;" (16/2/2021) στην οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε και ο Tan Siret Akıncı, φοιτητής και Γενικός Γραμματέας του κόμματος Πειρατών Τουρκίας, για τις φοιτητικές κινητοποιήσεις στην Τουρκία.

3) "Μια νέα δυστοπική κοινωνία γεννιέται;" (26/3/2021) με προσκεκλημένο τον Mikulas Peksa, Ευρωβουλευτή του κόμματος Πειρατών Τσεχίας και των Greens/EFA, ο οποίος συμμετείχε καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και παρουσίασε εισήγηση ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις του κοινού.

Το κόμμα Πειρατών Ελλάδας σε συνεργασία με τους Πράσινους, προετοίμασε σε τεχνικό επίπεδο, την κατάθεση ερώτησης στο Ευρωκοινοβούλιο σχετική με τη σύμβαση της ελληνικής κυβέρνησης με την εταιρία Cisco για την πλατφόρμα Webex στο πλαίσιο της τηλεκπαίδευσης των μαθητών (27/3/2021). Την ερώτηση κατέθεσαν από κοινού οι ευρωβουλευτές Niklas Nienass από τους Γερμανούς Πράσινους και Mikulas Peksa από το Κόμμα Πειρατών Τσεχίας. Στην ερώτηση τονίζονται η αδιαφάνεια στη σύμβαση καθώς και ο όρος για ελεύθερη επιχειρηματική χρήση των δεδομένων που συλλέγονται από τη Cisco από το σύνολο σχεδόν των παιδιών και εφήβων της χώρας.

Α/Α 478/2021 Πραγματοποίηση 9ου Συνεδρίου

Λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, το 9ο Συνέδριο του κόμματος Πειρατών Ελλάδας, το οποίο φυσιολογικά θα γινόταν κατά τις αρχές Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, αναβλήθηκε με ομόφωνη απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής (Α/Α 475/2020). Όπως είναι γνωστό, το 9ο Συνέδριο συμπίπτει με τις εκλογές για την ανάδειξη της 5ης Διοικούσας Επιτροπής για τη διετία 2021 – 2022. Με δεδομένο ότι αναμένεται κατά τις αρχές Μαίου να παύσουν τα έκτακτα μέτρα απαγορεύσεων της κυκλοφορίας από νομό σε νομό, και θα υπάρχει δυνατότητα πραγματοποίησης εκδηλώσεων, έστω και με περιορισμένο αριθμό κοινού, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής καλούνται να καθορίσουν το 3μελές Οργανωτικό Προεδρείο του 9ου Συνεδρίου που θα διερευνήσει την ημερομηνία της διεξαγωγής του Συνεδρίου καθώς και το χώρο διεξαγωγής. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Καταστατικό του κόμματος τα μέλη του 3μελούς Οργανωτικού Προεδρείου δεν μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για την Διοικούσα Επιτροπή. Αν δεν υπάρχει δυνατότητα πραγματοποίησης του Συνεδρίου σε φυσικό επίπεδο, τότε αυτό μπορεί να γίνει ψηφιακά. Τα μέλη της ΔΕ συμφωνούν να ανοίξει αμέσως θέμα στο Φόρουμ για το 9ο Συνέδριο και να δοθεί χρόνος μιας εβδομάδας προς τα μέλη να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη στελέχωση του 3μελούς Οργανωτικού Προεδρείου του 9ου Συνεδρίου, μέχρι τις 11 Απριλίου 2021 και ώρα 23:59 μ.μ. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον ως την ημερομηνία αυτή, τότε η ΔΕ να ορίσει το 3μελές Οργανωτικό Προεδρείο.


120η Συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής - 2η για το 2021

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 (μέσω mailing list της Δ.Ε.)

Παρόντες Γιώργος Αλαντάλας Θανάσης Γούναρης Στάθης Λειβαδίτης Κώστας Μπουχάγιαρ Βασίλης Περαντζάκης

Πρακτικά Στάθης Λειβαδίτης

Θέματα Συνεδρίασης:

Α/Α 479/2021 Ορισμός 3μελούς Οργανωτικού Προεδρείου 9ου Συνεδρίου

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας, Θανάσης Γούναρης, απέστειλε στη mailing list της Δ.Ε. το παρακάτω email, ώστε τα μέλη της Δ.Ε. να ψηφίσουν επί του θέματος της στελέχωσης του Οργανωτικού Προεδρείου του 9ου Συνεδρίου:

"Στην πρόσφατη συνεδρίαση μας, τη Δευτέρα 5/4/2021 συζητήσαμε σχετικά με την πραγματοποίηση του 9ου Συνεδρίου του κόμματος (απόφαση Α/Α 478/2021) και συμφωνήσαμε 1) να ανοίξει αμέσως θέμα στο Φόρουμ για το 9ο Συνέδριο (βλέπετε σύνδεσμο http://forum.pirateparty.gr/viewtopic.php?f=192&t=8244 ) και να δοθεί χρόνος μιας εβδομάδας προς τα μέλη να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη στελέχωση του 3μελούς Οργανωτικού Προεδρείου του 9ου Συνεδρίου, μέχρι τις 11 Απριλίου 2021 και ώρα 23:59 μ.μ. και 2) αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον ως την ημερομηνία αυτή, τότε η ΔΕ να ορίσει το 3μελές Οργανωτικό Προεδρείο. Επειδή δεν υπήρξε ενδιαφέρον από τα μέλη για τη στελέχωση του Οργανωτικού Προεδρείου, η Διοικούσα Επιτροπή με βάση το Καταστατικό του κόμματος καλείται να ορίσει τα μέλη του 3μελούς Προεδρείου. Μετά από επικοινωνία με μέλη του κόμματος προκειμένου να στελεχωθεί το Οργανωτικό Προεδρείο, τα παρακάτω μέλη του κόμματος Πειρατών Ελλάδας αποδέχθηκαν να στελεχώσουν το 3μελές Οργανωτικό Προεδρείο του 9ουΣυνεδρίου μας. Τα μέλη αυτά είναι:Παναγιώτης Πετρόπουλος, Χάρης Λάιος, Ελευθερία Κανέλλη. Προκειμένου να προχωρήσουμε με τις σχετικές διαδικασίες, ως πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής προωθώ την πρόταση αυτή στη mailing list της Δ.Ε. και παρακαλώ για τη ψήφο σας. Αυτή η συζήτηση της Διοικούσας Επιτροπής καταγράφεται στα πρακτικά των συνεδριάσεων της Δ.Ε. και λαμβάνει αριθμό Α/Α 479/2021 με θέμα "Ορισμός 3μελούς Οργανωτικού Προεδρείου 9ου Συνεδρίου".

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ομόφωνα ψήφισαν ΝΑΙ υπέρ της πρότασης του προέδρου της Δ.Ε. Η απόφαση για τον ορισμό του 3μελούς Οργανωτικού Προεδρείου αναρτήθηκε στο Φόρουμ του κόμματος: http://forum.pirateparty.gr/viewtopic.php?f=192&t=8245

Επόμενη Συνεδρίαση: Θα καθοριστεί μέσω της λίστας της Δ.Ε.


121η Συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής - 3η για το 2021

Τρίτη 11 Μαίου 2021 (μέσω mailing list της Δ.Ε.)

Παρόντες Γιώργος Αλαντάλας Θανάσης Γούναρης Στάθης Λειβαδίτης Κώστας Μπουχάγιαρ Βασίλης Περαντζάκης

Πρακτικά Στάθης Λειβαδίτης

Θέματα Συνεδρίασης:

Α/Α 480/2021 Ζητήματα που αφορούν στον απολογισμό της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας, Θανάσης Γούναρης, απέστειλε στη mailing list της Δ.Ε. το παρακάτω θέμα προς ενημέρωση των μελών της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής, καθώς επίκειται η εκλογή της νέας, 5ης Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας από το 9ο Συνέδριο στις 30/5/2021.

Ως απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή θα πρέπει να παραδώσουμε όλες τις πλατφόρμες επικοινωνίας του κόμματος ενημερωμένες σχετικά με τη δραστηριότητα μας. Με δεδομένο ότι τμήματα της κεντρικής σελίδας μας δεν έχουν ενημερωθεί ή/και δεν εμφανίζονται καθόλου λόγω τεχνικών θεμάτων, θα πρέπει να υπάρξει συντονισμός με τους διαχειριστές των πλατφορμών ώστε να επιλυθούν μέχρι τις 30/5/2021, ημερομηνία διεξαγωγής του 9ου Συνεδρίου. Αυτά τα θέματα αφορούν, μεταξύ άλλων, στην ανανέωση/ενημέρωση του wiki του κόμματος, τα πρακτικά των συνεδριάσεων της Διοικούσας Επιτροπής, το ανέβασμα του Καταστατικού του κόμματος και άλλα λειτουργικά τμήματα που εμφανίζουν προβληματικές συνδέσεις, όπως η mailing list της Δ.Ε. Προσκαλώ τα μέλη της απερχόμενης Δ.Ε. που είναι και διαχειριστές των πλατφορμών αυτών, να συνεργαστούμε με αποτελεσματικό τρόπο προκειμένου να επιλυθούν αυτά τα ζητήματα και να προχωρήσουμε με τις σχετικές διαδικασίες, και, ως πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, προωθώ το θέμα αυτό στη mailing list της Δ.Ε. και παρακαλώ για τη συνεργασία σας. Αυτή η συζήτηση της Διοικούσας Επιτροπής καταγράφεται στα πρακτικά των συνεδριάσεων της Δ.Ε. και λαμβάνει αριθμό Α/Α 480/2021 με θέμα "Ζητήματα που αφορούν στην απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή".

Επόμενη Συνεδρίαση: Θα καθοριστεί μέσω της λίστας της Δ.Ε.


122η Συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής - 4η για το 2021

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Παρόντες Πετροπούλου Πηνελόπη Χάντζιος Θανάσης Κισσανδράκης Γιώργος Αλαντάλας Γιώργος Περαντζάκης Βασίλης

Πρακτικά Περαντζάκης Βασίλης

Ηχογράφηση Αλαντάλας Γιώργος

Ώρα έναρξης συνεδρίασης: 9:15μμ

Λήξη συνεδρίασης: 10:25

Επόμενη Συνεδρίαση: 17 Ιουνίου 2021, 9:00μμ

Θέματα Συνεδρίασης

ΑΑ 481/2021 Εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου Διοικούσας επιτροπής

Πρόεδρος η Πετροπούλου Πηνελόπη, Αντιπρόεδρος Περαντζάκης Βασίλης. Ομόφωνα από την Διοικούσα επιτροπή.

ΑΑ 482/2021 Εκλογή υπεύθυνου οικονομικών

Ορίζεται υπεύθυνος οικονομικών το μέλος του κόμματος Πειρατών Ελλάδας, ο Γιάννης Παπαναστάσης

ΑΑ 483/2021 Εκλογή/Ορισμός συνδέσμου με PPEU,υπεύθυνου επικοινωνίας

Στάθης Λειβαδίτης. Αναπληρωματικός: Θανάσης Γούναρης

ΑΑ 484/2021 Ημέρα Περιβάλλοντος Σάββατο 5/6/2021 δελτίο τύπου, ακτιβισμός.

Αποφασίστηκε συμμετοχή στην εκδήλωση και συγγραφή δελτίου τύπου για την ημέρα περιβάλλοντος.

ΑΑ 485/2021 Εκλογή/Ορισμός συνδέσμου με Πράσινους

Το μέλος του κόμματος Πειρατών Ελλάδας, Γούναρης Θανάσης ορίζεται σύνδεσμος με τους πρασίνους.