Ιούν 07

ACTA: Πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία το Σάββατο 9/6

Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012, σε όλη την Ευρώπη & το κόσμο, σε εκατοντάδες πόλεις, οι πολίτες ενώνουν τις φωνές τους και λένε ΟΧΙ στην ACTA, την “εμπορική συμφωνία” που φτάνει σε λιγότερο από ένα μήνα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Οι Πειρατές και το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας θα βρίσκονται στις πλατείες για να διαμαρτυρηθούν μαζί τους, οργανώνοντας για μία ακόμη φορά την αντίστοιχη  διαμαρτυρία στην Ελλάδα.

Στις 7 η ώρα το απόγευμα του Σαββάτου στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα και στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, θα κατέβουμε για να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στην προσπάθεια που γίνεται με αυτή την «εμπορική συμφωνία κατά της παραποίησης».

Η ACTA -όπως και πολλές άλλες προσπάθειες που έγιναν πρόσφατα- έχει έναν βασικό σκοπό: Να φιμώσει το Internet και να κλέψει τις ελευθερίες μας.

Ήδη τρεις ευρωπαϊκές επιτροπές έχουν πει ΟΧΙ και σε ένα μήνα περίπου θα γίνει η τελική ψηφοφορία για την έγκριση ή απόρριψη της, από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΟΧΙ, η ACTA δεν θα περάσει

 Διάβασε σχετικά:

Η ACTA είναι ακόμη ολοζώντανη.

Operation ANTI-ACTA (The hip-hop anthem)

Διαμαρτυρόμαστε κατά της ACTA

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.pirateparty.gr/2012/06/no-acta/

9 pings

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

  1. […] το https://www.pirateparty.gr/2012/06/no-acta/ Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this […]

  2. […] […]

  3. […] ACTA: Πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία το Σάββατο 9/6 […]

  4. […] Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας καλεί σε διαδήλωση κατά της ACTA στις 7:00 το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουνίου 2012 στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα και στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη. Η ACTA έχει έναν βασικό σκοπό «να φιμώσει το Internet και να ακυρώσει συνταγματικές ελευθερίες μας», καταγγέλλει το νεοσύστατο στην Ελλάδα κόμμα.  […]

  5. […] Πειρατές και το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας θα βρίσκονται στις πλατείες για να διαμαρτυρηθούν […]

  6. […] Πηγή Follow @Onnewsgr!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs"); Tags: featured, ελλάδα […]

  7. […] https://www.pirateparty.gr/2012/06/no-acta/ […]

  8. […] Athens, Πλατεία Συντάγματος, 19:00: More info […]

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.