Φίλε, φίλη,

To κόμμα Πειρατών Ελλάδας λίγες ημέρες μετά την ίδρυση του, κλήθηκε να τρέξει, ένα πρωτόγνωρο αγώνα, τις Εθνικές εκλογές.

Με προβληματικές προθεσμίες έγινε σεβαστή η θετική απόφαση των μελών και ξεκίνησε ο αγώνας, με μηδενικό προϋπολογισμό.

Οι Έλληνες Πειρατές ήταν άγνωστοι.

Σε διάστημα τριών μηνών από την ίδρυση και παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες, ξεπεράστηκαν οι όποιες νομικές και οικονομικές δυσκολίες και το Πειρατικό ψηφοδέλτιο εμφανίστηκε σε 31 από τις 56 εκλογικές περιφέρειες και στο 78% του εκλογικού σώματος, αποκλειστικά και μόνο με τη συνεισφορά και σκληρή δουλειά κάποιων από τα μέλη!

Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.
32.487 συμπολίτες εμπιστεύτηκαν και υποστήριξαν την επιλογή της καρδιάς τους.

Πολίτες που ένιωσαν το διαφορετικό και παρ’ όλο που γνώριζαν ότι τα δεδομένα ήταν ενάντια, πείστηκαν από τις αρχές των Πειρατών και ψήφισαν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, με πολιτική σκέψη.

Η ψήφος αυτή δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας (η ψήφος διαμαρτυρίας είχε δεκάδες άλλες επιλογές). Είναι μία συνειδητή πολιτική πράξη.

Σε όλους αυτούς που στήριξαν τους Πειρατές με την ψήφο τους, αλλά και σε όλους τους Έλληνες, υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, για τις Αρχές και για τους Στόχους, για να μπορούμε όλοι μαζί να αποφασίζουμε για εμάς. Η ψήφους στους πειρατές είναι ψήφος ελπίδας μιας γενιάς που είχε πάψει να ελπίζει!

Οι Πειρατές δεν είναι “κομήτες” για μια ή δύο εκλογικές αναμετρήσεις.

Οι Πειρατές δεν είναι παραφυάδες ή πολιτικά υποπροϊόντα του παλιού συστήματος.

Οι Πειρατές ήρθαν για να μείνουν, να προχωρήσουν, να ενώσουν, να δείξουν το δρόμο για το μέλλον.

Φίλε, φίλη,

Σ’ ευχαριστούμε προσωπικά. Εσένα που είσαι στους 100 περίπου εθελοντές που έκανες το όνειρο πραγματικότητα.

Εσένα που ψήφισες κι εσένα που ήθελες να πας να ψηφίσεις, αλλά δεν μπόρεσες λόγω έλλειψης υποψηφίου στο νομό σου.

Σε παρακαλούμε να συμβάλλεις άμεσα στην προσπάθεια, εκφράζοντας ιδέες και προτάσεις στο χώρο συζητήσεων (forum) του κόμματος και να συμμετέχεις στις ζωντανές ή εικονικές συναντήσεις των Πειρατών.

Γιατί όλοι πια μπορούμε να πούμε την γνώμη μας και να ακουστεί, γιατί εμείς είμαστε που ψηφίζουμε, εμείς αποφασίζουμε!

 

Αν έχεις θέληση και όρεξη για περισσότερη συμμετοχή, μπορείς να γραφτείς στο κόμμα (ή να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου αν δεν έχεις κάνει την τυπική δήλωση στο ΚΕΠ)

Η δύναμή των Πειρατών στηρίζεται στην συμμετοχή του καθενός, της καθεμιάς.

 

Το Πειρατικό συνεχίζει!!!


45 σχόλια

Nadia · Δευτέρα, 7 Μαΐου, 2012 στο 18:07

Παιδιά συγκινήθηκα πολύ όταν είδα ότι καταφέρατε να κατεβείτε στις εκλογές και στεναχωρήθηκα που ζω εξωτερικό και δε κατάφερα να σας ψηφίσω. Από ότι έμαθα δεν υπήρχαν και ψηφοδέλτια στον νομό.
Άκουσα όμως ότι είναι υποχρεωμένοι να επιτρέψουν να ψηφισει ο πολίτης με ονομαστική ψήφο με υπογραφή του δικαστικού και θεωρείται εγκυρη ψήφος. Αν αυτό ισχύει, διαδώστε το να μην χάνετε ψήφους άδικα. Ειδικά αν πάνε για εκλογές πάλι σύντομα.

Καλό κουράγιο παιδιά, καλή συνέχεια, και θα είμαι μαζί σας στις επόμενες ευρωεκλογές.

Μαιμου · Δευτέρα, 7 Μαΐου, 2012 στο 18:14

Παιδια μπραβο!απο εμενα ειχατε αρκετους ψηφους και . μακαρι να μπορεσω να βοηθησω μελλοντικα οσο μπορω!Ευχομαι να πατε ακομη καλυτερα!

antonios · Δευτέρα, 7 Μαΐου, 2012 στο 18:28

bravo paidia kai sas yposhome tin epomeni fora na eimai pio konta na vithiso ligo me tis mikresmou deinamis euharisto

Antonis · Δευτέρα, 7 Μαΐου, 2012 στο 18:30

Είμαι περήφανος γιατί δεν σας ψήφισα μόνο εγώ συνηδειτά αλλά κι ο 78 χρονος πατέρας μου. Δεν του έδωσα φακελάκι στο χέρι, τον έπεισα. Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε είδους βοήθειας στην Καβάλα, έχετε την εθελοντική μου συνδρομή, παρακαλώ ελάτε σε επαφή μαζί μου!

MM · Δευτέρα, 7 Μαΐου, 2012 στο 19:10

Κι εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που και εδώ στην Ελλάδα μας δόθηκε επιτέλους η ευκαιρία να σας ψηφίσουμε – και κυρίως, να ακούσουμε μια πραγματικά διαφορετική φωνή ανάμεσα στις χιλιοαναμασημένες απειλές και τη γκρίνια των υπόλοιπων. Το μπανεράκι σας φιλοξενείται μόνιμα στο blog μου. Σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο ταξίδι που μόλις ξεκίνησε!

Anonnymous69 · Δευτέρα, 7 Μαΐου, 2012 στο 19:28

παιδια πολυ καλη δουλεια συνεχιστε αυτο που κανετε ετσι ωστε να μαθευτει το κινημα περισσοτερο!Εκτος απο αυτο ειστε τονιστε οτι ειστε η μονη που θελετε ΑΜΕΣΗ Δημοκρατια!Ειναι προνομιο.Υπαρχουν πολυ εκει εξω που θελουν αυτη την αλλαγη

Ζωή · Δευτέρα, 7 Μαΐου, 2012 στο 19:29

Μπράβο παιδιά!!!!!!!!!
Ήμουν στην εφορευτική επιτροπή του εκλογικού κέντρου που ψήφισα και στην καταμέτρηση μετρήσαμε 10 δικές μας ψήφους από τις 450 του συνόλου.
Αντώνη και η δική μου μητέρα 70 χρονών ψήφισε συνειδητά Πειρατές!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ αυτό που λέει παραπάνω η Nadia για την ονομαστική ψήφο, θα είναι κρίμα να χάνονται άδικα ψήφοι.

Δ. · Δευτέρα, 7 Μαΐου, 2012 στο 19:56

Μπράβο παιδιά! Συνεχίστε δυναμικά!
Αναμένουμε ψηφοδέλτιο και Καρδίτσα την επόμενη φορά!!

runner · Δευτέρα, 7 Μαΐου, 2012 στο 20:41

Μπραβο παιδια και παλι μπραβο. Μολις 3μηνες κομμα και πηρε τοσες χιλιαδες ψηφους. Αυτο δειχνει οτι καποιοι ηθελαν να ψηφισουν μια επιλογη που δεν ειχαν τοσα χρονια. Δεν θεωρω οτι πειστηκαν τωρα. Απλα ειχαν τις ιδιες αποψεις αλλα δεν υπηρχε κανενα κομμα να τις εκφραζει. Συνεχιστε ετσι.

Anonymous · Δευτέρα, 7 Μαΐου, 2012 στο 22:14

Δυνατά ρε παιδιά έτσι και δεν τα παρατάμε. Θέλουμα κάτι καινουριο και το θέλουμε και στη Βουλή να μιλά και να εκφράζει νέες απόψεις! Κουράστηκα πια με τους απαρχαιωμένους και τα λείψανα που ψηφίζουν νόμους σε θέματα που δεν έχουν ιδέα καν ο τίτλος τι σημαίνει.

Giwrgos · Δευτέρα, 7 Μαΐου, 2012 στο 23:11

Na pw thn alh8eia perimena kalytera apotelesmata. Sas pshfisa ki egw edw sth Thessaloniki. Eixa na pshfisw gyrw sta 10 xronia. Moy arese h fash sas kai oti ksefeygei apo to daristerodexia kommata. De kserw an h politikh sas tairiazei gii ayth xwra alla ekana mia synhdhth epilogh kai den to metaniwnw.
Kalh dynamh kai bgalte ayto to banner gia to paypal. Xtypaei asxhma

chris · Δευτέρα, 7 Μαΐου, 2012 στο 23:19

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !

Lef · Τρίτη, 8 Μαΐου, 2012 στο 00:12

1000 ΜΠΡΑΒΟ παιδιά τα συγχαρητήρια κι από μένα 🙂

Για πρώτη φορά ήταν αρκετά καλά! Το πρόβλημα για μας ήταν ότι δεν εκπροσωπούνταν οι ΠΕΙΡΑΤΕΣ στη δική μας εκλογική περιφέρεια οπότε δεν μπορέσαμε να ψηφίσουμε, αλλά καταλαβαίνουμε ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για ένα νεοσύστατο κόμμα να οργανωθεί καλά. Δεν πειράζει όμως, συνεχίστε έτσι και σύντομα θα γιγαντωθεί το κίνημα των ΠΕΙΡΑΤΩΝ κατακτώντας τελικά όλη την Ελλάδα 😉

Ηλίας · Τρίτη, 8 Μαΐου, 2012 στο 00:34

Συγχαρητήρια για τον σκληρό αγώνα σας. Είμαι φοιτητής στο Αριστοτέλειο και 4 χρόνια τώρα ψάχνω ένα κόμμα που εστερνίζεται τις απόψεις μου. Από μένα, την κοπέλα μου, και τους γονείς μου κερδίσατε την ψήφο μου. Συνεχίστε και εμείς είμαστε εδώ να σας υποστηρίζουμε. Μπράβο.

Ηλίας · Τρίτη, 8 Μαΐου, 2012 στο 00:37

*ψήφο μας 🙂 Σόρρυ για το spam!

Παναγιωτης Κουμουσιδης · Τρίτη, 8 Μαΐου, 2012 στο 08:54

Καλη συνεχεια.

Θέμης · Τρίτη, 8 Μαΐου, 2012 στο 09:14

Runner “Δεν θεωρω οτι πειστηκαν τωρα. Απλα ειχαν τις ιδιες αποψεις αλλα δεν υπηρχε κανενα κομμα να τις εκφραζει. Συνεχιστε ετσι.”

+1

despina · Τρίτη, 8 Μαΐου, 2012 στο 11:02

Περιμένω με μεγάλη χαρά να σας ξαναψηφίσω….! Είχα χρόνια να ψηφίσω και ευτυχώς που σας ανακάλυψα μια μέρα πριν τις εκλογές, άσε που έπεισα και την μητέρα μου!Μπράβο πειρατές! Χρόνια σας περίμενα!

Tsihiro · Τρίτη, 8 Μαΐου, 2012 στο 14:16

χίλια μπράβο παιδιά!!!!!
Σας ψήφισα στο υπόλοιπο αττικής και έπεισα και την γυναίκα μου να σας ψηφίσει στη β΄αθηνών. Δεν ξέρω αν οι έλληνες είναι έτοιμοι για την άμεση δημοκρατία πάντως είναι πανέτοιμοι να υποστηρίξουν ένα κόμμα που δίνει νόημα στη ψήφο τους. Ευχαριστώ για την επιλογή. Πάντα μαζί σας από εδώ και πέρα

Κομπειλάδας · Τρίτη, 8 Μαΐου, 2012 στο 17:25

Οι 32000 τόσοι, που ψήφισαν είναι το καταγεγραμμένο, υπήρχαν (και υπάρχουν) και πολλοί άλλοι που δεν μας ψήφισαν, μόνο και μόνο γιατί δεν είχαμε ψηφοδέλτιο/υποψήφιους στην Εκλογική τους Περιφέρεια…

rakips · Τρίτη, 8 Μαΐου, 2012 στο 18:12

Καλησπέρα

Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το Κόμμα των Πειρατών τους τελευτ. 2 μήνες και συμφωνώ με το 90% τουλάχιστον των αρχών σας.
Ένα απλό ερώτημα:

Τί σας διαφοροποιεί σε συνεργασία με άλλα κόμματα, κινήματα που έχουν ένα νεωτεριστικό μοντέλο διακυβέρνησης και αξιών για μια κοινή κάθοδο στις εκλογές; Συγκεκριμένα δεν μπορώ εύκολα να καταλάβω πού ουσιαστικά διαφοροποιείστε από τον ΣΥΡΙΖΑ ή τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ;

rakips

ntrianta · Τρίτη, 8 Μαΐου, 2012 στο 18:38

Τέλος η ACTA, μπορούμε προς στιγμήν να το θεωρήσουμε νίκη.
http://e-pcmag.gr/news/telos-kai-episima-i-sunthiki-acta

Καλό να ήταν να γραφεί και ένα άρθρο στο site. 🙂

Μιχάλης · Τρίτη, 8 Μαΐου, 2012 στο 19:20

@rakips Η τεράστια διαφορά με τα υπόλοιπα κόμματα είναι ότι οι Πειρατές έχουν θέσεις πάνω στα διάφορα ζητήματα που είναι ενδεικτικές της νοοτροπίας του κόμματος αλλά αντίθετα με τους υπόλοιπους δεν θέλουν να τις επιβάλλουν. Οι Πειρατές απέναντι στα πακέτα λύσεων που δημιουργούν τεράστια προβλήματα στη συνεργασία και διακυβέρνηση (βλ. για παράδειγμα τις δηλώσεις Καμμένου ότι είναι δύσκολη η συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ γιατί μόνο στο θέμα του μνημονίου συμφωνούν) αντιπαρατάσσει την Άμεση Δημοκρατία, που πρακτικά σημαίνει ότι τις αποφάσεις για το κάθε τι τις παίρνει απευθείας ο λαός και ο ρόλος της κυβέρνησης είναι απλά να τις υλοποιήσει.
Όπως είπες συμφωνείς με το 90% των θέσεων (και μπράβο σου γιατί αυτό σημαίνει ότι ψάχνεις μόνος σου και διαβάζεις για να βρεις τι σε αντιπροσωπεύει). Δεν θα πάρεις ποτέ πακέτο και το 10% που δε συμφωνείς, ούτε φυσικά θα έπαιρνες κομμάτι του 90% αν η πλειοψηφία των υπολοίπων διαφωνούσε. Αυτό είναι το νόημα της Άμεσης Δημοκρατίας, και νομίζω ότι το τεράστιο πλεονέκτημά της είναι ότι ουσιαστικά επιβάλλει το σεβασμό στην αντίθετη άποψη.
Αυτή τη στιγμή ψάχνεις την εναλλακτική λύση γιατί κάποιοι άλλοι (πολύ λίγοι μετρημένοι στα δάχτυλα των χεριών σου) αποφάσισαν να περπατήσεις εσύ ένα δρόμο με απίστευτες δυσκολίες και κακουχίες. Αυτό είναι λογικό να προκαλέσει την αντίδρασή σου. Αν ο ίδιος το είχες επιλέξει ή αν το είχε επιλέξει η πλειοψηφία των συμπολιτών σου και περπατούσαν τον ίδιο δρόμο μαζί σου αντιμετωπίζοντας τις ίδιες κακουχίες είμαι σίγουρος ότι θα πάλευες μαζί τους. Για να φτάσετε μαζί κάπου.
Από κει και πέρα προσωπική μου άποψη είναι να δούμε που υπάρχει σύμπνοια με άλλα μικρά κόμματα. Αν υπάρχει ταύτιση απόψεων δεν υπάρχει λόγος να προχωράμε παράλληλα αλλά χωριστά. Το κίνημα Δεν Πληρώνω έχει επίσης σωστές θέσεις και θεμελιωμένες με επιχειρήματα, και απ’οσο τους άκουσα μου φάνηκαν πειρατές του δρόμου κι όχι μόνο. Αν δεν διαφωνούμε αλλά συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο ίσως πρέπει να συζητήσουμε μαζί τους. Επαναλαμβάνω ότι είναι προσωπική μου άποψη και το συγκεκριμένο Κίνημα είναι ένα παράδειγμα.

bill · Τετάρτη, 9 Μαΐου, 2012 στο 00:03

ειμαι ενας απο τους 32.487 που σας ψηφισαν.κανατε φοβερη προσπαθεια παροτι ησασταν αγνωστοι.6360 στην β αθηνων.συνεχιστε ετσι.αντε εαν ξαναγινουν εκλογες παλι εδω θα ημαστε.παμε για 100000 την αλλη φορα.
Μπραβο πειρατες!!!

Θάνος · Τετάρτη, 9 Μαΐου, 2012 στο 01:41

πρωτη φορα που ψηφισα (λογω ηλικιας,ειμαι μολις 18) και αισθανομαι τυχερος που βρηκα ενα κομμα διαφορετικο απ’τα αλλα για να ψηφισω. εχω βαρεθει τους καθως πρεπεισμους,τους δηθεν ψαγμενους τιτλους και αποψεις που βρωμανε ναφθαλινη. Φτανει πια.

Αριάδνη · Τετάρτη, 9 Μαΐου, 2012 στο 04:36

Συγχαρητήρια για την εκπληκτική αρχή!
Έχετε ψήφο κι από εμένα. Είμαι φοιτήτρια, και είστε το πρώτο κόμμα που πραγματικά με πείθει. Σας εύχομαι να συνεχίσετε έτσι δυναμικά, όπως αρχίσατε, μια καλή θέση στη βουλή, και κυρίως (το πιο δύσκολο) να καταφέρετε να σταθείτε στην ελληνική πολιτική σκηνή χωρίς να φθαρεί η ιδεολογία σας.
Είμαι μαζί σας και θα σας φέρω κι άλλους σύντομα! Συνεχίστε έτσι!

Μάριος · Τετάρτη, 9 Μαΐου, 2012 στο 08:31

Συγχαρητήρια για την υπέροχη προσπάθειά σας! Πολύ δυστυχώς, η νεοελληνική κοινωνία είναι ακόμη πολύ ανώριμη ώστε να κατανοήσει (πόσο μάλλον να στηρίξει έμπρακτα) μηνύματα όπως το δικό σας, το οποίο αντιπροσωπεύει μια στάση ζωής βασισμένη στο σεβασμό/προαγωγή της Διαφορετικότητας και στην αέναη Συμμετοχή. Η κοινωνία μας, έχοντας χάσει αυτά τα δύο, θεωρεί πλέον το αυτονόητο ως αλλόκοτο. Η οικονομική κρίση, η οποία απλώς έδωσε ράπισμα στην γελοία υπερκαταναλωτική αλαζονεία των προηγούμενων ετών, είναι απίθανη ευκαιρία όχι μόνο για σύνεση στο πορτοφόλι μας, αλλά και για οριστική αλλαγή νοοτροπίας. Είναι πολύ νωρίς για εσάς! Γι’αυτό, συνεχίστε με δύναμη, ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΙ από το υπάρχον σάπιο σύστημα και με ρεαλιστικό, χαμηλό προφίλ. Καλή δύναμη!!

laskaris_vasilis · Τετάρτη, 9 Μαΐου, 2012 στο 11:12

@nadia
Αν κατάλαβα καλά, αν στον νομό σου δεν είχαμε υποψήφιο δεν μπορούμε να έχουμε ψηφοδέλτιο.
Αν είχαμε υποψήφιο, θα έπρεπε να υπάρχει ψηφοδέλτιο και να αναζητηθεί.
Αν είχαν τελειώσει, τότε ισχύει η χρήση ενός “λευκού” σφραγισμένου και υπογεγραμμένου από τον δικαστικό επιμελητή, που να αναγράφει με στυλό το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

nick · Τετάρτη, 9 Μαΐου, 2012 στο 22:35

Eeem … βαλτε σε ολους τους νομους υποψηφιους την επομενη φορα, ηξερα τοοοσα ατομα που ηταν προθυμα να ψηφισουν πειρατες

πραγματικα μιλουσαν μονο για αυτο κ ομως δν ειχε ψηφοδελτια … ευκαιρια ειναι σ ενα μηνα να ξεπερασετε τις 50.000

Κισσανδράκης Γιώργος · Τετάρτη, 9 Μαΐου, 2012 στο 23:38

Για να έχουμε υποψηφίους σε κάθε νομό πρέπει ένας από τους ψηφοφόρους να γραφτεί στο κόμμα και να θέσει υποψηφιότητα

Να τολμήσει να εκτεθεί στην κοινωνία, μόνο που δεν θα είναι μόνος του αλλά θα έχει μαζί του όλους εμάς το κόμμα Πειρατών Ελλάδας.

Κάθε ένας από εμάς είμαστε περήφανοι που είμαστε στο κόμμα και είμαστε περήφανοι που κατεβήκαμε υποψήφιοι

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας αποτελείται από πολίτες, δεν διαφέρουμε από εσάς
ΔΕΝ είμαστε πολιτικοί

Εύη Αγγέλου · Πέμπτη, 10 Μαΐου, 2012 στο 12:00

Συγχαρητήρια!!!
Ήταν η πρώτη φορά στα χρόνια που ψηφίζω – είμαι 37 ετών – που βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα, δεν είχα τις γνωστές δεύτερες σκέψεις τύπου ‘έκανα καλά; ψήφισα σωστά;’… Για πρώτη φορά, βγήκα απολύτως βέβαιη για την ορθότητα της επιλογής μου.
Καλή συνέχεια να έχουμε, όλο και καλύτερα :))))

guest · Πέμπτη, 10 Μαΐου, 2012 στο 13:31

Γιατί δεν υπάρχει υποψήφιος στον Νομό Λέσβου ?

eirini · Πέμπτη, 10 Μαΐου, 2012 στο 16:03

Ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!!
Ήταν η πρώτη φορά που ψήφισα και ήμουν τόσο περήφανη γι αυτό. Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!!

Ωκύπους · Πέμπτη, 10 Μαΐου, 2012 στο 23:27

Νομίζω ότι πρέπει να προσέχουμε την γραμματική μας σύνταξη, και να μη γράφουμε:
“ευχαριστούμε όλους αυτούς που στήριξαν τους Πειρατές με την ψήφο τους”
αλλά να γράφουμε και να λέμε και να σκεφτόμαστε:
“ευχαριστούμε όλους αυτούς (32.487) που έγιναν Πειρατές με την ψήφο τους”
έγινα κι εγώ πειρατής
ευχαριστώ

Εύη Αγγέλου · Παρασκευή, 11 Μαΐου, 2012 στο 01:24

Συμφωνώ Ωκύπους

lou · Κυριακή, 13 Μαΐου, 2012 στο 11:01

Απο την οικογενεια μου ειχατε 3 ψηφους στην περιφερεια Αττικης.Ειμαι περηφανη για το εκλογικο σας αποτελεσμα( συνηθως τα καινουργια κομματα παιρνουν γυρω στις 1000 ψηφους!)Ειστε απιθανοι!Καλο ταξιδι! :)pirates for ever!

Σταυρό και στον Τζακ Σπαροου του Ιωάννη! | gatoulos · Δευτέρα, 7 Μαΐου, 2012 στο 23:25

[…] Tο τελικό αποτέλεσμα των πειρατών στις εκλογές. Pas mal! Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this post. This entry was posted in […]

Σταυρό και στον Τζακ Σπαροου του Ιωάννη! | gatoulos · Δευτέρα, 7 Μαΐου, 2012 στο 23:26

[…] από olympia.gr) Tο τελικό αποτέλεσμα των πειρατών στις εκλογές. Pas mal! Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this post. This entry was posted in […]

Σταυρό και στον Τζακ Σπαροου του Ιωάννη! | gatoulos · Δευτέρα, 7 Μαΐου, 2012 στο 23:29

[…] 7, 2012 by gatoulos Ποιος είναι ο Jack Sparrow; (φωτο από olympia.gr) Tο τελικό αποτέλεσμα των πειρατών στις εκλογές. Pas mal! Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this post. This entry was posted in […]

Το Μώλυ » Οι «Πειρατές» για τις εκλογές · Τρίτη, 8 Μαΐου, 2012 στο 00:50

[…] ΠΗΓΗ Categories: Εκλογές 2012 Tags: Comments (0) Trackbacks (0) Leave a comment Trackback […]

32,487 | Virginia Right! · Κυριακή, 27 Μαΐου, 2012 στο 02:01

[…] like the style of the Greek Pirates – they posted a letter thanking the voters at their website!  They also have a FB page!  Let’s hope the […]

Congratulations On First Elections, Greek Pirate Party - Falkvinge on Infopolicy · Κυριακή, 1 Ιουλίου, 2012 στο 07:45

[…] Greek PP has posted a letter thanking all 32,487 citizens for the confidence. Well done, and […]

Gratulation zu den ersten Wahlen, griechische Piratenpartei - Falkvinge über Infopolitik · Κυριακή, 1 Ιουλίου, 2012 στο 07:45

[…] griechische Piratenpartei hat einen Brief veröffentlicht, in dem sie allen 32.487 Bürgern für ihr Vertrauen dankt. Gut gemacht, und […]

Elismerésem az első választásotokhoz, görög kalózok! - Falkvinge az Infopolitikáról · Κυριακή, 1 Ιουλίου, 2012 στο 07:46

[…] görög kalózpárt nyílt levélben mondott köszönetet mind a 32.487 szavazójának a bizalmukért. Remek, szép […]

Felicitaciones en las primeras elecciones, Partido Pirata griego - Falkvinge sobre Infopolítica · Κυριακή, 1 Ιουλίου, 2012 στο 07:58

[…] PP Griego ha publicado una carta agradeciendo a los 32,487 ciudadanos por la confianza. Bien hecho y con […]

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *