Άλλο ένα Πειρατικό συνέδριο έφτασε στο τέλος του, αφήνοντας μια γλυκόπικρη αίσθηση.

Γλυκόπικρη γιατί, ενώ είχαμε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις να μοιραστούμε με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, έλειπε από κοντά μας ο καπετάνιος Σπύρος Χρυσανθόπουλος λόγω θανάτου.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην ολοκαίνουρια έδρα μας (Κνωσού 11, Αθήνα) εγκαινιάζοντας την όπως της αρμόζει, με καλή παρέα και Πειρατικές κουβέντες! Υπήρξε πρόταση ο χώρος να πάρει το όνομα του εκλιπόντος Πειρατή – πρόταση που έγινε ομόφωνα δεκτή – δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη αξία και χαρά στην πρόσφατη μετακόμιση μας.

Τη μάζωξη μας τίμησε με την παρουσία της η κα Ραχήλ Μακρή, συνεισφέροντας θετικά τόσο σε πολιτικό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο, υπήρξαν νέες εγγραφές μελών, έγινε απολογισμός του τρέχοντος έτους και συζητήθηκαν αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις για το άμεσο μέλλον του κόμματος.

Είχαμε την τύχη να βρεθούμε ανάμεσα σε παλιούς και νέους φίλους, να αναθερμάνουμε τις σχέσεις μας, να πούμε τα νέα μας όσοι είχαμε καιρό να συναντηθούμε από κοντά και να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας πόσα μας ενώνουν, μα και πόσα έχουμε ακόμη να κάνουμε!

Με την ψηφιακή τους παρουσία και συνεισφορά μας πλαισίωσαν οι φίλοι που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν και που ελπίζουμε να ανταμώσουμε στο επόμενο συνέδριο ή σε κάποια δράση.

Η Πειρατική ιδέα είναι ακόμη ζωντανή και το αποδεικνύουμε για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Τα καλύτερα έρχονται. Ελεύθερες ιδέες, ελεύθερος πολιτισμός, ελεύθεροι άνθρωποι.

Πειρατικούς χαιρετισμούς,

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *