Α1. Η Δράση μας

 Στο ημερολόγιο μας μπορείς πλέον να βρεις, εκτός απ’ τις συνεδριάσεις και λοιπές δραστηριότητες του κόμματος, τις δράσεις του Hackerspace και τις εκδηλώσεις που συγκεντρώνει στο ημερολόγιο της η ΕΕΛΛΑΚ Θέλεις να προσθέσεις κάποια εκδήλωση; Επικοινώνησε μαζί μας!  
   Στα πλαίσια μιας σειράς επισκέψεων σε ενδιαφέροντες χώρους που οργανώνουμε, επισκεφθήκαμε το Hackerspace, συζητήσαμε με τους ανθρώπους του, ανταλλάξαμε απόψεις. Θέλεις να συμμετέχεις στην επόμενη επίσκεψη; Παρακολούθησε το νήμα Εκδηλώσεις στο φόρουμ μας!
 Η έδρα μας αναδιοργανώθηκε, εξοπλίστηκε και είναι έτοιμη να φιλοξενήσει συναντήσεις, εργαστήρια, συζητήσεις, προβολές και πειρατικά καφεδάκια. Το πρόγραμμα θα ανακοινώνεται στο ημερολόγιο της κεντρικής σελίδας. Έλα να γνωριστούμε κι από κοντά στον όμορφο χώρο μας!  
   Το Κόμμα Πειρατών είσαι εσύ! Θέλεις να διοργανωθεί κάποια δράση εντός ή εκτός έδρας; Θέλεις να συμμετέχουμε σε κάποια εκδήλωση; Θέλεις να προστεθεί κάποιο γεγονός στο ημερολόγιο; Θέλεις να γράψεις άρθρο για την κεντρική σελίδα; Θέλεις να αναλάβεις κάποιο πόστο; Μίλα μας!
 Έχεις απορίες; Έχουμε απαντήσεις!! Διάβασε το (σχεδόν χιουμοριστικό) αρθράκι μας όπου απαντάμε στις συχνότερες ερωτήσεις. Και φυσικά, πλοηγήσου ελεύθερα το wiki μας και ανακάλυψε πληθώρα πληροφοριών για τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας του κόμματος – και όχι μόνο!  
   Διάβασε (και μοιράσου) τα πιο πρόσφατα άρθρα από την σελίδα μας: 8 ΜΚΟ τα έκαναν θάλασσα, μαζί με τον κρατικό μηχανισμό | Το χρήμα πάνω από τον άνθρωπο και στα φάρμακα. Οι Πειρατές έχουν την λύση | Ο δρόμος ανήκει σε όλους και τον διεκδικούμε.
 Εμείς δεν πληρώνουμε ΑΕΠΙ. Έχουμε μία συλλογή 20GB με άδειες Creative Commons και κάθε μήνα προσθέτουμε περισσότερο υλικό. Οι μουσικοί που δημιουργούν Creative Commons έχουν έσοδα από τις συναυλίες τους και τις δωρεές μας. Ελεύθερη μουσική, ελεύθεροι άνθρωποι! Ακούστε το ραδιόφωνο των Πειρατών!  
   Συνέντευξη των Στάθη Λειβαδίτη και Αντώνη Μοτάκη, μελών της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΕΙΡ, στο Flaschenpost, ειδησεογραφικό όργανο του κόμματος Πειρατών Γερμανίας. Η συνέντευξη είναι στα Αγγλικά.

Α2. Μόνιμα θέματα

 
   Τέθηκε σε λειτουργία η σελίδα crowdfunting χρηματοδότησης του ΠΕΙΡ με διπλή επιλογή για την μηνιαία και την εκλογική ενίσχυση του κόμματος. Προωθήστε την και ενισχύστε μας!
 Το ΠΕΙΡ καλεί όλα τα μέλη του να ενεργοποιηθούν με στόχο την δημιουργία τοπικών ομάδων. Χρειαζόμαστε εθελοντές σε κάθε τομέα, με ότι και όσο χρόνο μπορεί να προσφέρει ο καθένας. Γραφτείτε στις λίστες μας!  
   Υπενθυμίζουμε στα μέλη να μεριμνήσουν για την καταβολή της συνδρομής ώστε να ανανεώσουν τα δικαιώματα στις ψηφοφορίες στο forum και το LQFB για το 2017. Το ύψος της συνδρομής για το 2017 παραμένει στα 12 €. Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας έχει ανάγκη από την συνεισφορά σου για να λειτουργήσει ανεξάρτητα από το ύψος της. Εδώ θα βρεις τους τρόπους που μπορείς να μας βοηθήσεις.

Β. Ενδιαφέρουν όλους τους Πειρατές

Πειρατικά θέματα και ειδήσεις από όλο τον κόσμο στο ανανεωμένο παπαγαλάκι.
   Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στο Πειρατικό κίνημα διεθνώς από τους Pirate Times Λειτουργεί και η Ελληνική σελίδα.
  • Κορυφαίος tracker με μέλη σε όλο τον κόσμο στην δύναμη του ΠΕΙΡ.
 

Γ. Θέματα ψηφοφοριών και επικοινωνίας

Συνδεθείτε με το Κόμμα Πειρατών Ελλάδος (https://www.pirateparty.gr/connect/).
Σχετικά με την άδεια χρήσης των άρθρων (https://www.pirateparty.gr/cc-by/).
Με τη βοήθεια της ψηφιακής του πλατφόρμας (LiquidFeedback) το κόμμα Πειρατών Ελλάδας διαμορφώνει τις θέσεις του. Όλα τα μέλη μπορούν να ψηφίσουν!
Για άμεση ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες που τρέχουν στο LQFB, μπορείς να εγγραφείς στη mailing list εδώ Επίσης στο ίδιο το σύστημα μπορείς να δεις όλα τα ανοιχτά θέματα στην κατάλληλη καρτέλα.

 

ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το μόνο επίσημο site είναι το www.pirateparty.gr
Tο μόνο επίσημο e-mail είναι το [email protected]
Συζητήσεις για όλα τα θέματα γίνονται στο forum

Κατηγορίες: Newsletter

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *