Με μεγάλη χαρά, γίναμε μάρτυρες μιας σημαντικής ανταπόκρισης ανθρώπων, τόσο μελών, όσο και φίλων του κόμματος μα και… περαστικών, στην πρόσκληση μας “για μΠΕΙΡα με το ΠΕΙΡ”!

Όλοι εσείς βοηθήσατε στο να δημιουργηθεί ένα πολύ όμορφο και “ζεστό” κλίμα, με ένα ευρύ πλαίσιο συζητήσεων, γνωριμιών και φυσικά κατανάλωσης μπύρας!

Παρόλο που η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, υπήρξαν μέλη που έκαναν ταξίδι ολόκληρο, από Χαλκίδα, ακόμα και από Θεσσαλονίκη, για να μας τιμήσουν με την παρουσία τους!

Αξίζει να αναφέρουμε πως κάποιοι απ’ τους ανθρώπους που παρευρέθηκαν, ήρθαν επηρεασμένοι απ’ τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ισλανδία και την άνοδο του Ισλανδικού Πειρατικού κινήματος, επιθυμώντας να μάθουν περισσότερα για το αντίστοιχο Ελληνικό.

Ανάμεσα μας βρέθηκαν και φίλοι από άλλους πολιτικούς χώρους, μα και χρόνιοι συνεργάτες που δεν είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε ποτέ από κοντά, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην όμορφη εξέλιξη της βραδιάς!

Η συνάντηση αυτή μας έδωσε την ευκαιρία να αναθερμάνουμε τις σχέσεις μας, να γνωριστούμε με νέους ανθρώπους, να συζητήσουμε επί της ουσίας, να οργανωθούμε και να αναπτερώσουμε το ηθικό μα και την διάθεση μας για δουλειά, στο ίδιο αλτρουιστικό πλαίσιο που λειτουργούμε τόσα χρόνια.

Για όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν, να είστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες συναντήσεις (και όχι μόνο – ετοιμάζουμε ωραία πράγματα), εντός και εκτός Αθηνών.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι πιστεύουν στο έργο μας και μας στηρίζουν, ο καθένας με τον τρόπο του!

Θα τα ξαναπούμε σύντομα!

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

DSCN0657-min


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *