Να Grexit ή να μην Grexit; Κακός σύμβουλος ο πανικός.

dont-panic

Μάθαμε ξαφνικά ότι “απέτυχαν” οι συνομιλίες και αποχώρησε η αντιπροσωπία μας από αυτές.

Μάλλον δεν έχουμε καταλάβει ότι χωρίς πραγματική πληροφόρηση μας παίζουν όλοι στα δάκτυλά τους. Κυβερνώντες και Ευρωπαϊκή Ένωση.
Κανείς δεν γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει και ανάλογα με το ποιον δημοσιογράφο “εμπιστευόμαστε” και τι πληροφορίες μας λέει ότι έχει, διαμορφώνονται οι αντιδράσεις μας.

Δύο από τις βασικές αρχές μας είναι η διαφάνεια και η προώθηση της συμμετοχής των πολιτών. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται εκπροσωπώντας τους πολίτες 19 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όμως κανείς δεν γνωρίζει τι λέγεται στο όνομά του. Χωρίς διαφάνεια και ενημέρωση, αλλά μόνο με διαρροές, οι πολίτες δεν μπορούν να συμμετέχουν.
Οι πολιτικές δυνάμεις αυτής της χώρας αντιδρούν αντί να προλαβαίνουν. Και συνήθως αντιδρούν σε πανικό. Το βλέπουμε συνέχεια.

Κανείς δεν μπορεί να λάβει αποφάσεις χωρίς ενημέρωση. Και απορούμε με όσους (κόμματα, πολιτικούς, δημοσιογράφους) τρέχουν να προεξοφλήσουν εξελίξεις για ένα πρωτόγνωρο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα θέμα, χωρίς πραγματική ενημέρωση.

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας ζητά από τους πολίτες και τις πολιτικές δυνάμεις να απαιτήσουν την άμεση ενημέρωση για όλες τις σχετικές διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την άμεση δημοσιοποίηση όλων των σχετικών εγγράφων που έχουν αποσταλεί και στις δύο πλευρές.

https://nohmatikh.files.wordpress.com/2 … button.jpg

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

Κατηγορίες: SliderΓενικά

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *