Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 3ου Συνεδρίου του Κόμματος Πειρατών, το οποίο έγινε στην Χαλκίδα το περασμένο Σαββατοκύριακο 1 & 2 Νοεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, οι Έλληνες Πειρατές άκουσαν τον απολογισμό της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής, ενημερώθηκαν για την πρωτοβουλία για το “Βασικό Εισόδημα” και την παρουσία του κόμματος στα Ευρωπαϊκά και διεθνή τεκταινόμενα του Πειρατικού κινήματος, παρουσιάστηκε και επίσημα το μανιφέστο της εκλογικής συνεργασίας μεταξύ κομμάτων και κινημάτων που ξεκίνησε το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές, ενώ έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Σύρου – Ερμούπολης σχετικά με την πρόσφατη απόφαση της ΑΠΔΠΧ για την πλατφόρμα myschool. Το Συνέδριο χαιρέτησε ο Θωμάς Παπακυρίτσης, αντιπρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά».
Τέλος, συζητήθηκε το μέλλον του κόμματος και τέθηκαν οι στόχοι για το 2015.

Στο συνέδριο εκλέχθηκαν τα νέα όργανα του Κόμματος.
Η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας αποτελείται από τους:  Θανάση Γούναρη, πρόεδρο, Μανώλη Καστρινάκη, αντιπρόεδρο, Βασίλη Λάσκαρη, Στάθη Λειβαδίτη, Κώστα Μπουχάγιαρ, Πέτρο Φρέρη και Σπύρο Χρυσανθόπουλο, μέλη και η νέα Επιτροπή Διαιτησίας από τους: Πάνο Αθανασόπουλο, Φοίβο Γιαννόπουλο, Στράτο Ζολώτα, Γιάννη Παπαναστάση και Πηνελόπη Πετροπούλου.
Επίτιμο μέλος ανακηρύχθηκε ο Σπύρος Χρυσανθόπουλος για την προσφορά του στο Κόμμα Πειρατών Ελλάδας.

 

7

2 3

4 5 6


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *