CC photo by Elizabeth Donoghue

CC photo by Elizabeth Donoghue

Για μια ακόμη φορά η Ελλάδα κάηκε.

Γινόμαστε και πάλι παρατηρητές στην καταστροφή του φυσικού μας πλούτου, της χλωρίδας και της πανίδας του τόπου μας και της περιουσίας των συνανθρώπων μας.

Η ανυπαρξία τεχνολογικού εξοπλισμού όσο και η αχανής κρατική μηχανή με την έλλειψη συνεργασίας και συντονισμού, μας κοστίζουν ετησίως δεκάδες χιλιάδες καμένα στρέμματα γης με πιθανό σκοπό την “μετατροπή” τους σε οικόπεδα, προς όφελος των επιτήδειων.

Στο Κόμμα Πειρατών Ελλάδος προτείνουμε στις περιοχές που είναι δασικές και καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές να απαγορευτεί οποιουδήποτε είδους δόμηση για τουλάχιστον 100 χρόνια ώστε να αποτραπούν κινήσεις εμπρησμού με απώτερο σκοπό το κέρδος.

Τέλος, πρέπει όλοι οι δημόσιοι φορείς να συνεργαστούν στενά κάτω από τις οδηγίες και σε συνεργασία με τις τοπικές πολιτικές αρχές, για να  αποτραπούν παρόμοιες καταστροφές στο μέλλον.

Κατηγορίες: Δελτία τύπου

1 σχόλιο

Φωτιές στη μισή Ελλάδα | Κόμμα Πειρατών Ελλάδας · Σάββατο, 21 Ιουλίου, 2012 στο 14:23

[…] Πηγή: https://www.pirateparty.gr/2012/07/fwties-sth-mish-ellada/ Share this:EmailPrintTwitterFacebookMoreDiggStumbleUponTumblrRedditLinkedInPinterestLike this:LikeBe the first to like this. By ECO Pirate • Posted in Διάφορα 0 […]

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *